Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Pomoć sektoru
  • 24.09.2022. 13:30

Javni poziv: Tri milijuna kuna potpora za mliječno govedarstvo

Otvoren je javni poziv za Program potpore županijskim programima u sektoru mliječnog govedarstva.

Foto: Maja Celing Celić
  • 3.787
  • 294
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Javni poziv za Program potpore županijskim programima u sektoru mliječnog govedarstva vrijedan tri milijuna kuna. 

Cilj ovog sufinanciranja je, kažu, pružanje financijske pomoći jedinicama područne (regionalne) samouprave u očuvanju i razvoju poslovanja subjekata u lancu proizvodnje i prerade mlijeka, a provedbom se nastoji očuvati likvidnost gospodarstava, ali i pomoći u povećanju obujma proizvodnje i genetskog unaprjeđenja populacije mliječnih krava u Republici Hrvatskoj. 

Javni poziv pogledajte ovdje. 

Podnošenje zahtjeva na Javni poziv traje do 31. listopada 2022. godine. 

Sufinancira se provođenje tri mjere, a intenzitet potpore temelji se na indeksu razvijenosti jedinica područne (regionalne) samouprave, zaključuju. 


Tagovi

Javni poziv Mliječno govedarstvo Pomoć Županijski program


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]