Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • IPARD Mera 3
  • 30.03.2018. 16:15

Javni poziv za IPARD u okviru Mere 3 traje do 28. maja

Prvi javni poziv za IPARD Meru 3 odnosi se na investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva, kao i u nabavku nove opreme.

Foto: Piabay / FotoshopTofs
  • 447
  • 22
  • 0

Prvi javni poziv za IPARD Meru 3 odnosi se na investicije u fizičku imovinu koje se tiču prerade i marketinga poljoprivrednih proizvoda i proizvoda ribarstva, kao i u nabavku nove opreme. Obuhvaćeni su sektori mleka i proizvoda od mleka, mesa i proizvoda od mesa, kao i sektor voća i povrća.

Visina podsticaja iznosi 50% ukupnih prihvatljivih troškova investicije i dodatnih 10% za investicije u oblasti upravljanja otpadom i otpadnim vodama. Minimalni iznos podsticaja koje korisnik može da ostvari u svim sektorima je 10.000 evra, dok su maksimalni iznosi podsticaja za sektor mesa, voća i povrća milion evra, a u sektoru mleka ovaj iznos je dvostruko veći.

Detaljan tekst Javnog poziva, pravilnik i prateći prilozi, dostupni su na internet stranici Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, kao i na internet stranici Uprave za agrarna plaćanja - ovde.

Vodič za Meru 3 potražite ispod teksta!

Informacije u vezi raspisanog Javnog poziva mogu se dobiti i putem telefona, pozivanjem Info-centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede 011/26 07 960; 26 07 961, kao i kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja 011/30 20 100; 30 20 101, svakog radnog dana od 7:30 do 15:30.

Rok za podnošenje zahteva je do 28. maja 2018. godine.


Dokumenti


Izvori

Uprava za agrarna plaćanja


Tagovi

Ipard Mera 3 Javni poziv Poljoprivredni proizvodi Marketing Prerada Nova oprema Vodič


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.