Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Slatinska banka
  • 09.11.2022. 10:30

Jedina banka sa sjedištem u Slavoniji obilježava 30 godina rada

Od samih početaka poslovanja, naglasak je stavljala na posvećenost klijentu, osobito onima vezanim uz poljoprivredu

Foto: Depositphotos/budabar
  • 1.609
  • 127
  • 0

Ove godine Slatinska banka obilježava trideset godina poslovanja i treće desetljeće s ponosom dočekuje kao jedina financijska institucija sa sjedištem u Virovitičko-podravskoj županiji.

Od samih početaka poslovanja, naglasak je, ističu, stavljala na posvećenost klijentu, osobito onima vezanim uz poljoprivredu. Tako su u suradnji s ranije spomenutom županijom razvili prilagođene kreditne programe poput kredita za sjetvu uz subvenciju županije.

"Uz pomoć njih su do kraja listopada ove godine poljoprivrednici s tog područja mogli kupiti repromaterijal bez dodatnih troškova, uz mogućnost da im županija preuzme otplatu kamate na kredit", pojasnili su.

Paket za poljoprivrednike

Osim kredita za sjetvu, poljoprivrednicima nude i kreditiranje različitih vrsta investicija, primjerice, kredite za financiranje EU projekata pri čemu prati cjelokupnu investiciju s omogućenim sukcesivnim i prijevremenim povratom kredita, bez dodatnih troškova te program za kreditiranje sjetve uz potporu Ministarstva poljoprivrede.

Navode i da kao relevantan poslovni subjekt na području Slavonije, kontinuirano prate potrebe malih i srednjih poduzetnika i njihovih projekata te investicija osobito u poljoprivredi, čime doprinosi važnosti proizvodnje hrane u Hrvatskoj.

Isto tako, sudjeluju u promicanju poduzetništva podržavajući gospodarske i poljoprivredne sajmove, razvijaju poduzetnički potencijal podupiranjem projekata te aktivnosti udruga i organizacija civilnog društva, sportskih klubova, turističkih zajednica i lokalnih samouprava.

Nova poslovnica u Splitu

Posebnost ove banke je i njena dugogodišnja podrška građanima, posebice na području Slavonije gdje je locirano deset od ukupno petnaest poslovnica. Mreža poslovnica obuhvaća područje od Osijeka, Slavonskog Broda, Koprivnice pa sve do Zagreba, a odnedavno je otvorena i poslovnica u Splitu čime sada pokrivaju cijelo tržište.

"Profesionalnim, jasno strukturiranim i zadovoljnim timom želimo pružiti kvalitetnu uslugu po mjeri klijenata", istaknuo je Andrej Kopilaš, predsjednik Uprave Slatinske banke. Kako kaže, žele pratiti klijente na putu do ostvarenja njihovih poslovnih ciljeva. "Naš je najvažniji cilj u konačnici zajednički doprinijeti razvoju okruženja u kojem djelujemo i živimo", napominje

Istaknuo je i kako sukladno današnjim potrebama tržišta, Slatinska banka aktivno prilagođava svoje poslovanje trendovima te omogućava i online komunikaciju s klijentima u vidu usluge digitalnog bankarstva, za koju je zainteresirano svakim danom sve veći broj korisnika.

"Time se smanjuje potreba za dostavljanjem fizičke dokumentacije, a ujedno se pojednostavljuju procesi i smanjuju negativni ekološki učinci. Klijenti banke to itekako prepoznaju i podržavaju", zaključio je Kopilaš.


Tagovi

Slatinska banka Andrej Kopilaš 30 godina rada Krediti za sjetvu Financiranje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.


Partner

Slatinska banka d.d.

Vladimira Nazora 2, 33520 Slatina, Hrvatska
tel: 033 637 000, e-mail: sg@slatinska-banka.hr web: https://www.slatinska-banka.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]