Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javni natječaj
  • 27.08.2022. 12:00

Objavljen Javni natječaj za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore u ovom Natječaju iznosi 1.500.000 kuna (199.084,21 eura).

Foto: Depositphotos/fotokostic
  • 1.915
  • 105
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede je objavilo Javni natječaj za provedbu programa potpora za organizaciju skupova o poljoprivredi, ribarstvu, šumarstvu, veterinarstvu i zaštiti bilja za 2022. godinu.

Ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore u ovom Natječaju iznosi 1.500.000 kuna (199.084,21 eura).

Naime, potpore se dodjeljuju za znanstveno-stručne skupove iz područja poljoprivrede, proizvodnje, prerade i šumarstva, sigurnosti i kvalitete hrane, prehrane, veterinarstva, zaštite bilja, organizacije i poslovanja poljoprivrednih proizvođača te ruralnog razvoja.

Zatim za gospodarske skupove (sajmovi i izložbe) u vezi s poljoprivredom, proizvodnjom i preradom proizvoda i prehranom te lokalno-tradicijske skupove (manifestacije) za prezentaciju kulturne baštine, tradicijskih obrta i lokalnih proizvoda na području Republike Hrvatske, a s ciljem poticanja informiranja, promocije, razmjene znanja, inovacija i dostignuća, domaćih proizvoda, povezivanja proizvođača i unapređenja poljoprivredne proizvodnje i prodaje.

Rok za prijavu je 7. rujna 2022.

Svi detalji o Natječaju se nalaze ovdje.

"Prijavitelji su organizatori skupova sa sjedištem u Republici Hrvatskoj odnosno ustanove, stručna udruženja, zadruge i zadružni savezi za znanstveno-stručne skupove, jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, trgovačka društva u vlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, županijske i lokalne razvojne agencije, zadruge i zadružni savezi za gospodarske skupove te jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, zadruge i zadružni savezi za lokalno-tradicijske skupove", pojašnjavaju iz Ministarstva.


Tagovi

Javni natječaj Skupovi Ministarstvo poljoprivrede Financiranje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Predsjednik Zoran Milanović i ministrica poljoprivrede Marija Vučković na ovogodišnjem su Noćnjaku obišli izlagače i kušali njihove proizvode. Pogledajte više u našoj galeriji: https://www.agroklub.com/agrogalerija/nocnjak-2024-sadnja-masli... Više [+]