Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 29.12.2021. 12:00

Objavljen natječaj za podmjeru 4.1, na raspolaganju je 70 milijuna kuna

Prema objavljenom Natječaju, 50 milijuna kuna namijenjeno je sektoru sjemenske, a 20 milijuna kuna rasadničarske proizvodnje.

Foto: Depositphotos/Nobilior
  • 1.907
  • 132
  • 2

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je Natječaj za provedbu Podmjere 4.1. "Potpora za ulaganja u poljoprivredna gospodarstva", a riječ je o tipu operacije 4.1.1 "Restrukturiranje, modernizacija i povećanje konkurentnosti poljoprivrednih gospodarstava" koji se odnosi na ulaganja u sjemensku i rasadničarsku proizvodnju.

Kako navode, ukupan iznos raspoloživih sredstava javne potpore je 70 milijuna kuna. Od toga je 50 milijuna namijenjeno korisnicima koji popunjavaju i podnose zahtjev za potporu u sektoru sjemenske proizvodnje te 20 milijuna kuna za sektor rasadničarske proizvodnje.

Rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu Potvrde o podnošenju zahtjeva je od 1. veljače 2022. godine od 12:00 sati do 30. ožujka 2022. godine do 12:00 sati, napominju iz APPRRR-a.

Detaljnije informacije pronađite ovdje.

Iz ove podmjere do sada su objavljeni natječaji za podizanje novih i/ili restrukturiranje postojećih višegodišnjih nasada, zatim ulaganja u alternativne načine držanja kokoši nesilica u sektoru peradarstva, za proizvodnju povrća u zaštićenom prostoru, ulaganja u reprocentre u svinjogojstvu te za skladišne kapacitete za krumpir. 


Tagovi

Natječaj Rasadnici Sjemenska proizvodnja APPRRR Ulaganje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.