Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ruralni razvoj
  • 29.09.2022. 10:30

Objavljene izmjene natječaja iz mjera 3 i 9 Programa ruralnog razvoja

APPRRR je objavila izmjene natječaja za provedbu podmjera 3.1. i 9.1.

Foto: Maja Celing Celić
  • 1.238
  • 60
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjene natječaja iz mjera 3 i 9 Programa ruralnog razvoja. 

Riječ je o prvoj izmjeni četvrtog natječaja za provedbu podmjere 3.1. "Potpora za novo sudjelovanje u sustavima kvalitete“ – provedbu tipa operacije 3.1.1 "Potpora za sudjelovanje poljoprivrednika u sustavima kvalitete za poljoprivredne i prehrambene proizvode“.

"Mijenja se rok za podnošenje zahtjeva za potporu i dostavu te sada glasi od 12:00 sati 1. ožujka do 12:00 sati 30. studenoga“, navode iz APPRRR-a. 

Drugu izmjenu doživio je peti natječaj za provedbu Podmjere 9.1. "Uspostava grupa i organizacija proizvođača u poljoprivrednom i šumarskom sektoru“ – provedba tipa operacije 9.1.1 "Uspostava proizvođačkih grupa i organizacija“.

Također se mijenja rok za podnošenje zahtjeva te glasi: od 12:00 sati 4. srpnja 2022. godine do 12:00 sati 15. prosinca 2022. godine.

 


Tagovi

Ruralni razvoj Izmjene natječaja APPRRR Mjera 3 Mjera 9


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Pšenica k'o na Markovo, repica skoro pa ocvala, zemlja suha, Sunce upeklo...
Što li će biti od ove godine.