Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Natječaj
  • 03.06.2020. 10:30

Objavljene su prve izmjene drugog natječaja za tip operacije 6.2.1.

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvu izmjenu drugog Natječaja za provedbu Podmjere 6.2. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Foto: JumpStory
  • 774
  • 62
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je prvu izmjenu drugog Natječaja za provedbu Podmjere 6.2. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima, provedba tipa operacije 6.2.1. Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima.

Kako pojašnjavaju, uslijed brojnih pitanja korisnika postavljenih putem mrežne stranice www.ruralnirazvoj.hr pojašnjavaju se pojedini uvjeti prihvatljivosti u Prilogu 1, 2 i 3 Natječaja, a izmjene su objavljene s vidljivim promjenama u tekstu i čistopisu radi lakšeg snalaženja.

Natječaj, izmjene i potrebne predloške možete pronaći ovdje.

Iz popisa dokumentacije brišu se dokazi izvora financiranja te se mijenja i predložak Poslovnog plana, koji nije dio predmetnog natječaja, već povezane dokumentacije za podnošenje zahtjeva za potporu.

Iz APPRRR-a mole korisnike da u mapi Upute i predlošci pronađu novi predložak Poslovnog plana kojeg će popuniti i učitati prilikom podnošenja zahtjeva za potporu.

Objavljen natječaj za podmjeru 6.2., za nepoljoprivredne djelatnosti 120 milijuna kuna

Iz navedenih razloga pomiče se rok za podnošenje zahtjeva za potporu te traje od 10. lipnja 2020. godine od 12:00 sati do 10. kolovoza 2020. godine do 12:00 sati.


Tagovi

APPRRR Natječaj Tip operacije 6.2.1. Nepoljoprivredne djelatnosti


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]