Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Savjetovanje
  • 20.06.2020. 16:30

Otvoreno e-savjetovanje Nacrta natječaja za provedbu tipa operacije 16.4.1

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvijestila je da je putem portala e-savjetovanja, za javnu raspravu dostupan Nacrt natječaja za provedbu Podmjere 16.4., tip operacije 16.4.1.

Foto: Jumpstory
  • 129
  • 11
  • 0

Agencija za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izvijestila je da je putem portala e-savjetovanja, za javnu raspravu dostupan Nacrt natječaja za provedbu Podmjere 16.4. Potpora za horizontalnu i vertikalnu suradnju sudionika u opskrbnom lancu za uspostavljanje i razvoj kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta te za promicanje aktivnosti u lokalnom kontekstu u vezi s razvojem kratkih opskrbnih lanaca i lokalnih tržišta, provedba tipa operacije 16.4.1. Kratki lanci opskrbe i lokalna tržišta iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020.

Informacije kao i samo savjetovanje možete pronaći ovdje.

"Podsjećamo da je Pravilnik o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., koji zamjenjuje veliki broj dosadašnjih pravilnika za pojedine mjere, podmjere i tipove operacija objavljen u Narodnim novinama br. 91/19. Ovim pravilnikom ujednačene su procedure i provedba postupka dodjele potpora, a svi će natječaji prethodno biti objavljeni na sustavu e-savjetovanja kako bi korisnici i svi ostali dionici mogli aktivno, transparentno i pravovremeno sudjelovati u kreiranju natječajnih pravila“, navode iz APPRRR-a.

Također, Agencija je i pozvala na aktivno sudjelovanje u savjetovanju davanjem konstruktivnih komentara i prijedloga na tekst natječaja, najkasnije do 26. lipnja 2020. godine.


Tagovi

Savjetovanje APPRRR Tipoperacije 16.4.1. Lanac opskrbe


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/