Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Javno savjetovanje
  • 18.02.2020. 13:30

Otvoreno javno savjetovanje o nacrtima natječaja za tip operacije 6.4.1. i 6.2.1.

Ukupan iznos za tip operacije 6.4.1. je 100 milijuna kuna. Isti iznos na raspolaganju je i za tip operacije 6.2.1.

Foto: Pixabay/Free-Photos
  • 1.570
  • 138
  • 0

Ministarstvo poljoprivrede otvorilo je e-savjetovanje za Nacrt natječaja za provedbu tipa operacije 6.4.1. ”Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” te Nacrt natječaja za tip operacije 6.2.1. ”Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima” iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020.

Kako pojašnjavaju, u skladu s obvezama iz članka 18. stavka 4. Pravilnika o provedbi mjera ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014.-2020. Upravljačko tijelo, Ministarstvo poljoprivrede, objavilo je Nacrt natječaja radi savjetovanja s javnošću. Podsjećamo da je Pravilnik o provedbi mjera Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. – 2020., koji zamjenjuje veliki broj dosadašnjih pravilnika za pojedine mjere, podmjere i tipove operacija objavljen u Narodnim novinama br. 91/19.

Indikativni plan objave natječaja 2020. 

Ovim pravilnikom ujednačene su procedure i provedba postupka dodjele potpora, a svi će natječaji prethodno biti objavljeni na sustavu e-savjetovanja kako bi korisnici i svi ostali dionici mogli aktivno, transparentno i pravovremeno sudjelovati u kreiranju natječajnih pravila.

Ukupan iznos za tip operacije 6.4.1. je 100 milijuna kuna. Isti iznos na raspolaganju je i za tip operacije 6.2.1.

Nacrte natječaja možete pronaći na poveznicama: 6.4.1. i 6.2.1.

"Pozivamo vas na aktivno sudjelovanje u savjetovanju davanjem konstruktivnih komentara i prijedloga na tekst natječaja, najkasnije do 24. veljače 2020. godine za Nacrt natječaja za tip operacije 6.4.1. ”Razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima. Odnosno, najkasnije do 28. veljače 2020. godine za Nacrt natječaja za tip operacije 6.2.1. ”Potpora ulaganju u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, pozivaju iz APPRRR-a. 


Izvori

Ministarstvo poljoprivrede


Tagovi

Javno savjetovanje Nacrt natječaja Ruralni razvoj 6.4.1. 6.2.1.


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dakle uspjeh je djelomičan. Prvo zahvala gđi Maji Celing Celić na savjetu i informacijama. Sjeme tikve sudovnjače je dalo rezultat. Ostalo sjeme (one tikve sa dugačkim vratom nisu uspjele, jako su se deformirale u oblik krastavca :-) ). U p... Više [+]