Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Subvencije
  • 04.03.2021. 12:00

Pokrajina raspisala konkurs za investicije u pčelarstvu

Podnosilac prijave, ostvaruje pravo na sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo ukoliko u Registru ima upisano minimum 20 košnica pčela ili maksimalno 500 košnica.

Foto: Bigstock/wedmov
  • 854
  • 128
  • 0

Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu raspiao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za investicije u pčelarstvu u iznosu do 25.000.000 dinara.

Bespovratna sredstva za podršku investicija po ovom konkursu utvrđuju se u iznosu do 50 odsto od ukupno prihvatljivih troškova investicije.

Maksimalan iznos bespovratnih sredstava po jednoj prijavi ne može biti veći od 300.000 dinara, odnosno 330.000 dinara za podnosioce prijava: fizička lica, preduzetnike i pravna lica, čije je gazdinstvo registrovano na području sa otežanim uslovima rada u poljoprivredi, žene nosioci registrovanog poljoprivrednog gazdinstva i fizičko lice i osnivač pravnog lice mlađi od 40 godina. Minimalni iznos je 50.000 dinara.

Bespovratna sredstva koja se dodeljuju po Konkursu namenjena su za:

1. nabavku novih pčelinjih društava;

2. nabavku opreme za pčelarstvo: košnice i kontejneri;

3. nabavku opreme i uređaja za preradu pčelinjih proizvoda i

4. nabavka opreme i uređaja za pakovanje i skladištenje pčelinjih proizvoda.

Podnosilac prijave, ostvaruje pravo na sufinansiranje nabavke novih pčelinjih društava i opreme za pčelarstvo ukoliko u Registru ima upisano minimum 20 košnica pčela ili maksimalno 500 košnica.

Konkurs je otvoren do utroška sredstava, a zaključno sa 09.04.2021.godine.

Prijave s potrebnom dokumentacijom mogu se dostaviti poštom na adresu: Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, Bulevar Mihajla Pupina 16, 21000 Novi Sad, sa naznakom "KONKURS ZA DODELU SREDSTAVA ZA SUFINANSIRANJE INVESTICIJA PČELARSTVO NA TERITORIJI AP VOJVODINE U 2021. GODINI", ili lično na pisarnici pokrajinskih organa uprave u zgradi Pokrajinske vlade, svakog radnog dana od devet do 14 časova.

Dodatne informacije možete dobiti putem telefona 021/487-4186 od 10 do 14 časova.

Detaljnije o uslovima konkurisanja možete saznati u dokumentima ispod teksta.


Povezana stočna vrsta

Pčelarstvo

Pčelarstvo

Pčelarstvo je specifična grana ljudske delatnosti te su interes i ljubav prema pčelama rašireni u svim dobnim i obrazovnim slojevima društva. Mesta obitavanja pčela su veliki... Više [+]

Dokumenti


Tagovi

Konkurs Pčelarstvo Vojvodina Subvencije Oprema u pčelarstvu Košnice


Autorka

Julijana Kuzmić

Više [+]

Diplomirani novinar specijalizovan za agro novinarstvo. U poslu i životu vodi se Ničeovom formulom sreće: jedno "da", jedno "ne", jedna prava linija, jedan cilj...

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

U jednoj predškolskoj ustanovi u Knjaževcu