Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agronet
  • 08.03.2021. 09:50

Poljoprivrednici, od danas možete podnijeti Jedinstveni zahtjev za potpore

Svoj zahtjev, pojašnjavaju iz APPRRR-a, poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu, ali ga moraju isprintati te poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije.

Foto: Depositphotos/IgorVetushko
  • 6.249
  • 522
  • 0

Od danas možete u podružnicama Agencije za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju podnijeti Jedinstveni zahtjev za izravne potpore i IAKS mjere ruralnog razvoja za 2021. godinu, navode iz APPRRR-a.

Svoj zahtjev, pojašnjavaju, poljoprivrednici mogu samostalno popuniti u Agronetu, ali ga moraju isprintati te poslati poštom ili ga osobno donijeti u podružnicu Agencije u svojoj županiji do 17. svibnja 2021. godine.

"Poljoprivrednici koji posjeduju e-poljoprivredu iskaznicu zahtjev mogu podnijeti elektronički, uz elektronički potpis. Svima koji nemaju tu mogućnost pomažu djelatnici Agencije za plaćanja, Ministarstva poljoprivrede (bivša Savjetodavna služba) i Hrvatske agencije za poljoprivredu i hranu“, ističu.

Također, naglašavaju da se za već prijavljene pojedinačne poljoprivredne parcele ili za pojedinačna prava na plaćanja može zatražiti izmjena ili dopuna jedinstvenog zahtjeva najkasnije do 31. svibnja 2021. godine i to bez primjene administrativnih kazni za kašnjenje.

Podnošenje jedinstvenog zahtjeva u roku za zakašnjele zahtjeve je do 11. lipnja 2021. godine, ali se u tom slučaju smanjuje visina plaćanja po danu kašnjenja.

Kako bi se zaštitilo poljoprivrednike, radnike i njihove obitelji od moguće zaraze korona virusom, iz APPRRR-a mole zainteresirane korisnike da dolazak u Agenciju dogovore telefonskim putem ili preko e-maila.

Više informacije o podnošenju zahtjeva možete pronaći ovdje.

Pravilnik o provedbi izravne potpore poljoprivredi i IAKS mjera ruralnog razvoja za 2021. godinu možete pronaći ovdje.


Tagovi

Ruralni razvoj Izravne potpore IAKS mjere Jedinstveni zahtjev


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Lipo Josipovo - lipa sva godina: Što još kažu narodne izreke?

Spomendan svetog Josipa obilježavamo danas, 19. ožujka. Uz ovoga sveca vezano je niz narodnih mudrosti koje služe kao svojevrsna prognoza vremena. Neke od njih objavljene...

Više [+]