Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 7
  • 18.08.2016. 12:00

Prve isplate općinama za ruralni razvoj!

Prve isplate općinama za izradu razvojnih planova - odobren 21 milijun kuna za 240 općina RH!

Foto: bigstockphoto.com, budabar
  • 2.116
  • 104
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju obavila je prve isplate iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020. u sklopu Mjere 7 "Temeljne usluge i obnova sela u ruralnim područjima", podmjere 7.1. "Sastavljanje i ažuriranje planova za razvoj općina i sela u ruralnim područjima i njihovih temeljnih usluga te planova zaštite i upravljanja koji se odnose na lokalitete Natura 2000. i druga područja visoke prirodne vrijednosti" za operaciju 7.1.1 - Izrada planova za razvoj jedinica lokalne samouprave i naselja u ruralnim područjima.

Do sada je odobreno gotovo 21 milijun kuna potpore za 240 općina i gradova diljem Hrvatske, a isplaćeno je 655.750 kn na račune ovih devet općina - Općinu Kanfanar, Općinu Lasinja, Općinu Brinje, Općinu Marijanci, Općinu Mikleuš, Općinu Lišane Ostrovičke, Općinu Pučišća, Općinu Martijanec i Općinu Satnicu Đakovačku.

Podsjetimo, korisnici operacije 7.1.1. su općine i gradovi do 10.000 stanovnika, a prihvatljivi troškovi su izrada ili izmjena i dopuna prostornog plana uređenja općine ili grada, strateškog razvojnog programa općine ili grada, strateških planova razvoja pojedinih gospodarskih sektora općine ili grada (poljoprivreda, ribarstvo, šumarstvo, industrija, turizam, trgovina, promet, obrtništvo, građevinarstvo, informatika, energija.).

Potpora iznosi do 100% ukupnih prihvatljivih troškova, između 5.000 - 70.000 EUR-a, a popis svih odobrenih korisnika možete pogledati ovdje.

Foto: bigstockphoto.com, budabar


Tagovi

Mjera 7 APPRRR


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Što će Brad pit' na ovogodišnjem Oskaru?

Brad Pitt nije nominiran ni za jednu nagradu na ovogodišnjem Oskaru, ali i dalje ima važnu ulogu na ovoj ceremoniji. Njegov zadatak je osvježiti goste i to - šampanjcem....

Više [+]