Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Dodjela grantova
  • 08.10.2020. 15:00
  • Trebinjska regija, Republika Srpska, Trebinje

Rapisan Javni poziv za dodjelu mini grantova za razvoj poljoprivrede

Konkurs je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na internet stranicama Agrarnog fonda i Grada Trebinja, kao i na oglasnoj tabli Fonda.

Foto: Gordana Vila
  • 292
  • 351
  • 0

Agrarni fond Grada Trebinje raspisao je Javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava, u cilju podrške poljoprivrednih proizvođača na području ovog grada, kroz mini grantove u tekućoj godini. 

Konkurs se realizuje sa namjerom da se podstakne razvoj poljoprivredne proizvodnje u Trebinjskoj regiji i biti će finansiran iz sredstava Fonda, a u skladu sa Planom i programom utroška grantova ove ustanove, za 2020. godinu.

Tekst poziva sa obrascem za biznis plan, možete naći u dokumentu ispod teksta

Poziv je otvoren 15 dana od dana objavljivanja na internet stranicama Agrarnog fonda i Grada Trebinja, kao i na oglasnoj tabli Fonda. Sve dodatne informacije u vezi sa konkursom, možete dobiti u kancelarijama ove institucije, na adresi: Cerska 1, 89101 Trebinje ili putem telefona: 059/226 - 459.

Više možete pročitati na ovom Linku

 


Dokumenti


Tagovi

Dodjela mini grantova Agrarni fond Razvoj poljoprivrede Poljoprivredna proizvodnja Finansiranje Javni poziv


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]