Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mjera 4
  • 21.06.2017. 09:00

Izmjene natječaja za operaciju 4.2.1.

Agencija za plaćanja objavila izmjene natječaja za tip operacije 4.2.1. "Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima"

Foto: Dražen Krstanović
  • 1.537
  • 75
  • 0

Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju objavila je izmjene natječaja za tip operacije 4.2.1. "Povećanje dodane vrijednosti poljoprivrednim proizvodima" za mikro, male i srednje te velike korisnike u okviru mjere 4 "Ulaganja u fizičku imovinu" iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske za razdoblje 2014. - 2020.

Objavljene izmjene odnose se na dodatna pojašnjenja kriterija odabira te ni na koji način ne utječu na kriterije prihvatljivosti. Navedene izmjene za cilj imaju jasnije tumačenje kriterija odabira kako bi korisnici kvalitetno pripremili svoje projekte, odnosno zahtjeve za potporu.

Izmjena natječaja 4.1.1. i 4.1.2

Više informacija o objavljenim izmjenama možete pronaći na sljedećoj poveznici, a detalje vezane uz provedbu natječaja, odnosno podnošenje zahtjeva za potporu možete pronaći ovdje.

Foto: Dražen Krstanović


Tagovi

Mjera 4 Natječaj


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."


Partner

APPRRR

Ulica grada Vukovara 269d, 10000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 6002 700, e-mail: info@apprrr.hr web: http://www.apprrr.hr/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]