Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Besplatne sadnice
  • 15.11.2015. 09:40

Besplatne sadnice i sjeme smilja za sadnju

Udruga Zaboravljeni branitelji pokrenula Akciju: Besplatne sadnice i sjeme smilja za sadnju.

  • 1.069
  • 74
  • 0

Iz Udruge Zaboravljeni branitelji obavještavaju svoje članove, kao i sve druge zainteresirane kako je rukovodstvo Udruge pokrenulo akciju kojom će svi članovi, kao i svi ostali moći na proljeće dobiti sadnice i sjeme smilja za sadnju, javljaju sa portala glasbrotnja.net.

Također, obavještavaju članove, kao i sve druge zainteresirane koji nisu u mogućnosti platiti oranje, frezanje i druge troškove vezane za sadnju smilja kako će udruga snositi te troškove za članove.

Članovi udruge i drugi zainteresirani koji nisu u mogućnosti obrađivati zemlju u svom vlasništvu zbog nedostatka radne snage ili drugih razloga, moći će uz dogovor s rukovodstvom udruge zemlju ustupiti udruzi uz obostrani pismeni ugovor, stoji u priopćenju Udruge u kojem pozivaju sve zainteresirane da se jave predsjedniku Udruge zaboravljeni branitelji ŽZH Vladi Marušiću i predsjedniku Podružnice udruge ZB u Posušju Vjekoslavu Dragoji telefonski na broj mobitela: Vlado Marušić: 063-423-295 i Vjekoslav Dragoje: 063-951-433.


Tagovi

Sadnice Sjeme smilja Vlado Marušić Vjekoslav Dragoje Zaboravljeni branitelji


Autorica

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uvjerenja ne čine vas boljom osobom. Djelovanje čini."

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kompanija Volkswagen oborila je novi rekord u prodaji. I ne, ne radi se o automobilima. Riječ je o njihovoj poznatoj curry kobasici.  Tako je u 2023. godini prodano je 8,33 milijuna kobasica, uključujući sve varijante. To je oko 400.000 viš... Više [+]