AgroKlub.rs

\

Izrada web stranica

Dobrodošli na AgroKlub.rs!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gde se nalazim? AgroKlub.rs » Sve o AgroKlubu » Izrada web stranica

aWEB model izrade internet stranica za poljoprivrednike

Podignite Vaš proizvod ili uslugu na viši nivo i pronađite nove kupce. U sklopu aWEB modela za Vas smo pripremili mogućnost izrade Internet stranice prilagođene svim zahtevima modernih korisnika i savremenog tržišta.

aWEB je usluga izrade internet stranica za poljoprivredne proizvođače, proizvode, udruženja i sve teme koje su vezane za hranu i ruralni prostor uopšteno.

Usluga po modelu “ključ u ruke” po najpovoljnijoj ceni na tržištu osigurava baš sve: od registracije domena, smeštaja stranica, izrade, održavanja i podrške korisniku. aWEB je servis informacionog sistema Agroklub te na taj način dodatno garantuje kvalitetno predstavljanje na internetu.

Uz aWEB ste samo jednim klikom udaljeni od kupaca Vaših proizvoda ili usluga na internetu!

aWEB je namenjen svim učesnicima na tržištu poljoprivrede

aWEB model nije namenjen isključivo proizvođačima, već i firmama koje imaju proizvod namenjen poljoprivrednom tržištu. Bilo koji subjekat koji učestvuje na tržištu agrara može učestvovati u aWEB modelu.

U nastavku možete videti nekoliko primera aWEB usluge:

Internet stranice već od 7.000 RSD! 

aWEB nudi najpovoljniji model izrade internet stranica na današnjem tržištu. Za osnovnu aWEB stranicu sa svim funkcionalnostima i sa unosom do 5 pojedinačnih proizvoda ili usluga, cena je 7.000 dinara / godišnje!

Za sve korisnike koje interesuje veći obim promocije i dosega na Internetu, pripremili smo veće pakete, u zavisnosti od toga da li su proizvođači ili firma. Sve detaljne informacije o cenama i uslovima možete pronaći ovde.

Pozovite 069 50 80 585 za sve informacije! 

Za sve dodatne informacije o aWEB modelu posetite službenu stranicu www.aweb.rs ili nas pozovite na 069 50 80 585.