Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

ajvar @KLUB (32)

Leskovac je dobio još jedan zaštićeni brend – iz Zavoda za intelektualnu svojinu stiglo je rešenje o zaštiti geografskog porekla za leskovačku ljutenicu. Nakon roštilj mesa, ajvara i sprže, registrovana je i oznaka geografskog porekla “Lesk... Više [+]

Veliko finale desete sezone gastronomskog karavana „Izađi mi na teglu“ održano je danas na Adi Ciganliji u Beogradu. Trideset ekipa iz cele Srbije ukrstilo je svoje varjače i takmičilo se za titulu kraljeva ajvara. Pre finala, karavan je to... Više [+]

Od ovako savlemene paprike se pravi najbolji ajvar.

Paprike, crvene roge, koja ide u ajvar, ove godine neće biti puno u Ruskom Krsturu. Povrtari iz ovog sela u opštini Kula decenijama važe za velike proizvođače paprika, kojom snadbevaju dobar deo domaćeg tržišta i okolnih zemalja. Direktorka... Više [+]

Ovde počinje stvaranje ajvara...

Jakovčanke počinju sa pripremom zimnice. Prema rečima ovih domaćica prva tura paprike se peče za zamrzivač, druga za ajvar.

Priprema paprike za ajvar na seoski način #RuralFoto #Proizvodnja

Proizvod po kome je Babušnica naširoko poznata - vurda, zvanično je upisan u registar Zavoda za intelektualnu svojinu, čime je dobio oznaku geografskog porekla i sada ima i zvaničan naziv - lužnička vurda. Nepune dve godine trajala je proce... Više [+]

Sremuš, suvo meso, jaja, pita od domaćih kora, sir, ajvar... Domaćinski!

Festival gastronomije “Ukusi Vojvodine” održan je 5. i 6. novembra u jednom beogradskom tržnom centru. Gastronomski stručnjak Saša Mišić pripremao je rezance sa makom, a brojni izlagači promovisali su razne specijalitete, zimnicu i druge do... Više [+]