Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

bilje @KLUB (58)

Proizvođači sa severa Banata u opštinama Čoka, Kanjiža, Novi Kneževac i Senta započeli su setvu mirođije koja, u proseku, na tom području zauzme svake godine oko 300 hektara. Jedan od njih, Mirko Oluški, mirođijom se bavi dugo godina i ima... Više [+]

Pravo je vreme za berbu sremuša 🐻

U narodu poznat i kao divlji beli luk i medveđi luk, ovo je biljka koja je hrana, lek, i začin. Nakon buđenja iz dugog zimskog sna, medvedi jedu samo sremuš 2-3 nedelje k...

Više [+]

Refleksije 🤩

Zobnatičko jezero i Begečka jama.

#VolEmVojvodinu

Rusija bilježi rekord u proizvodnji suncokretovog ulja - što je s izvozom?

Proizvodnja suncokretovog ulja u Rusiji mogla bi u sezoni 2023./24. porasti na rekordno visoku razinu u odnosu na posljednje godine. Očekuje se 7,55 milijuna tona, što će...

Više [+]

Odabrani proizvodi iz Massey Ferguson asortimana na popustu u martu

Austro Diesel GmbH, generalni uvoznik renomirane marke Massey Ferguson za Centralnu i Istočnu Evropu, u martu mesecu nudi popust na traktore, mašine za krmno bilje, balir...

Više [+]

Nestvaran prizor na Fruškoj Gori

Koliko god da ste fizički spremni, Fruška Gora je uvek odličan izbor za odlazak u prirodu. Lagana šetnja, ozbiljno planinarenje, istraživanje, kampovanje, fotografisanje,...

Više [+]

Paket od 400 gr sitnog mladog krompira košta više od tri evra - gde to ima?

Mladi krompiri manje veličine i u manjim pakovanjima već su neko vreme trend na norveškom tržištu, a razlog je praktičnost i brzina pripreme jela, piše Nieuwoogst. Inače,...

Više [+]

U galeriji Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu otvorena je zanimljiva izložba pod nazivom ”Biljke kao začin – u carstvu mirisa, ukusa i boja". delo dr Uroša Buzurovića, ova izložba predstavlja autentični senzorijum u slavu začinskih biljaka... Više [+]

Počela je berba šipka na severu Banata, ove jeseni kasnije nego obično jer nije bilo mrazeva koji su pogodni za početak ovog posla. Zbog jednostavnog gajenja i kvaliteta koji se ostvari na srpskim plantažama, mogli bismo biti značajniji izv... Više [+]

Na području Južnog Banata najviše proizvođača lekovitog, aromatičnog i začinskog bilja nalazi se u Bavaništu. Oni se uveliko pripremaju za sledeću sezonu. Priprema se rasad, ugovaraju količine sa otkupljivačima i ispituju kretanja na tržišt... Više [+]