Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

7. Pink Day Festival u Muzeju Mimara, Zagrebu, subota 30. ožujka 2019.

7. Pink Day Festival, Međunarodni festival ružičastih vina, pjenušaca i šampanjaca održat će se u Muzeju Mimara u Zagrebu u subotu 30. ožujka 2019. Na Festivalu ružičasta vina
predstavljaju domaći i strani proizvođači a održat će se i Festival u Festivalu, Green in Pink ekstra djevičanskih maslinovih ulja . Održat će se i vinske radionice i druženje s maslinarima i vinarima.

Sanja Muzaferija, predsjednica udruge Women of Wine (WOW) i organizatorica Pink Daya, rekla je „PINK DAY svake godine okupi sve više novih imena i svake godine sve ranije popunimo sva slobodna mjesta. Pink boja je simbol i prepoznatljivost naše manifestacije, a ovim Festivalom ne pomažemo samo domaćim vinarima da prezentiraju svoja vina već i stranima da pokažu svoje proizvode na hrvatskom tržištu. No, Pink Day nije samo ispijanje vrhunskih vina, već kroz radionice nastojimo dodatno educirati posjetitelje i sve zaljubljenike u vina. Mi slavimo ženstvenost u okružju cvijeća, optimizma, kvalitetnog ulja i naravno i odličnog rosea."

Najveće iznenađenje ovogodišnjeg Pink Daya bit će nagrada koju će organizatori dodijeliti prvi puta, potaknuti nastojanjima vinara da što ljepše urede svoj izložbeni stol i ukrase ga cvijećem i ružičastim detaljima. Nagrada za najkreativniji stol izlagača su ružičaste slavne Jimmy Choo štikle koje je nemoguće kupiti u Hrvatskoj pa su ekskluzivno za Pink Day stigle ravno iz New Yorka, a vrijednost im je 1000 dolara.