Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Gourmingle na zagrebačkom Adventu

Slatkom radionicom održanom u Samsung Holiday House-u, gdje je slastičarka Tea Mamut pokazala kako pripremiti Galetini kolačiće, otvoreno je Fuliranje Gourmingle na jednom od brojnih odredišta zagrebačkog Adventa, na Strossmayerovom trgu koji do 1. siječnja 2020. postaje čarobna, živopisna pozornica, na kojoj se mogu kušati fini zalogaji, popiti neki od kreativnih napitaka, plesati, “zarundati” s frendovima i fotnuti svoj najljepši osmijeh u Photo Boothiqueu ili na jednom od photo pointova (Jamnica, Radio 101, Pun kufer…). Prijatelje Fuliranja očekuje više do 100 jela, 16 glazbenih nastupa "u živo" i više od 35 DJ kreacija. U glazbenom programu nastupa i Jimmy Brown, bubnjar iz pop-reggae sastava UB40 te njihov vokalist Gilly G uz potporu Danny Kane-a iz Birminghama . Vrući ritmovi Cubisma obojit će Latino Badnjak na Strossovom trgu a nastupa i grupa Kuzma i Shaka Zulu. Svake nedjelje organizira se za mališane Family day na kojem nastupaju dječji zborovi.
Tridesetak ugostiteljskih kućica u kojima kormila drže poznati Chefovi i food entuzijasti, kao i pet kreativnih barova mjesto su raskošnh mirisa i okuse. Zaljubljenike u morsku "spizu" mirisi će odvući do kućica Fermaj Tovara, B.A.B Piantina, Vodnjanke, konobe Opat i Black Peppera. Istarsko-dalmatinski okusi - ombolo, težačka juha od sipe i boba, truffioli i hobe po noninom. Bračka Biomania po prvi put dolazi na adventiranje s organskim street foodom i aromatičnim Bollitom. Market by T&T, svoju je poznatu sarmicu udomio je u tacosu, na Black hot dog s kroketom od krvavice ponosan je Marko Palfi iz The Garden Bar&Kitchen. Mario Mihelj iz El Tora ostaje vjeran latinoameričkim sočnostima a i u Fat Cat kutku mogu se pronaći razni zalogajčići.
Ovogodišnje Fuliranje raj je za ljubitelje kobasica: Christmas Fetish stiže s griješno ukusnim Santa kobasicama, Wurst Bar donosi germansku ponudu a Berlin ističe svog favorita kobasicu okupanu u raguu. Institut za kobasice by Mate Janković u svom “laboratoriju” osmišljava twistane kobasice, a s njima ove godine koketira i Rougemarin. Komadići kobasica skrivaju se čak i u Wurst Poke Bowlu, kojeg brižno spravlja Pokerai by Chili, a Lumperaj se diči slavonskim kobasičastim okusima. Osim već nadaleko i naširoko finih Submarine burgera, burger krvavicu predstavlja Mason Burgers&Staff, dok Čiketina donosi razne varijacije piletine.
Azijske delicije stižu u raznim varijacijama: SOI by Vid Nikolić predstavlja duh Sečuana - Dan Dan noodles, japanske kuglice s hobotnicom, Takoyaki, dolaze u režiji restorana Hanami, dok Munchy prži slano slatke egzotične wrapove. Azijskoj hrani nude se i TABASCO® i Kikkoman umaci
Premijeru na Fuliranju ima i svjetski poznati atlas hrane TasteAtlas, koji u svom carstvu, Pastel de TasteAtlas nudi slano slatke kombinacije: Chilli con carne i Ice Cream u vrućem brioshu a i Bagua pripema razna gastro izaneđenja.
Mogu se kušati i razna pića : Gin3 Spirits, Gingle Bells, Coca-Cola, Rakijarnica sa 40 vrsta rakija i popularnom "desetkom za ekipu", Molecular bar by Mangosta s molekularnim toplim dimnim koktelima, A most unusual BAZAAR by Botanica s ginovima i koktelima te Jeruzalem Ormož s odabranim vinima. Fuliranje Gourmingle dobilo i svoje festivalsko pivo Fuliranje Lager, dostupno jedino na Strossovom trgu. Njegovu posebnu aromu priprema The Garden Brewery, najbolja EU pivovara, po izboru Beer52 kluba, najvećeg pivskog kluba na svijetu.
Mini i maksi fritule, kolači, churrosi, šnenoklice, palačinke ispod peke, tartovi, mini kuglofi i germ knedle samo su neke od neodoljivosti, koje priprema Le Kolač, Nonina tajna i Chiquita Churrosita, a Sljeme sniježi sa svojim germ knedlama.
Sve gourmingle trenutke zabilježite u Photo Boothique-u, a četveronožni dlakavci mogu se dovesti u Capa pet bistro.