Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Wine EnoGastro Vip Event
Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca


Wine Enogastro Vip Event održat će: Rijeka (16.06.2021.) Botel MARINA, Poreč (17.06.2021.) Hotel PARENTIUM, Split (23.06.2021.) Hotel AMPHORA,Zadar (30.06.2021.) Hotel KOLOVARE i Zagreb (01.07.2021.) Restoran Tagliata
Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca organizira se radi povezivanja proizvođača, ponuđača i ugostiteljsko-turističkog sektora. Prethodnih se godina ovakav kocept eventa pokazao uspješnim što potvrđuju stručnjaci koji su vodili radionice na dosadašnjim eventima.
Bez obzira na otežane okolnosti s kojima se susreću organizatori raznih događanja tijekom ovog COVID-razdobolja, Dantes Begić sa svojim timom agencije RICERCA MERCATO uspjeli su pronaći hotele i restorane s otvorenim prostorima i terasama kako bi zadovoljili sve potebne epidemiološke mjere. Pod sloganom “svaki tjedan, event jedan”, ovog će se lipnja održati pet ovih posebnih događanja. Wine Enogastro Vip Event prvi puta održat će se i u Zagrebu, prvog srpnja.
Ove su godine organizatori odlučili dodatno obogatiti ponudu te će gosti moći sudjelovati u novim radionicama. Prezentacije i radionice održat će vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, barmeni, Chefovi i baristi. Između edukacija, gosti će imati priliku kušati proizvode svih izlagača te će moći dogovoriti potencijalnu suradnju dok će vrhunac večeri biti tradicionalna degustacijska edukativna večera sljubljivanja hrane i vina.
Vrlo veliku važnost za hrvatski turizam imaju ovakvi projekti a to su prepoznali Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska obrtnička komora (ŽK Rijeka, Zagreb i Zadar) i Hrvatska gospodarska komora (Županijske komore Rijeka, Split i Zagreb) koji su partneri događaja, a Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske su pokrovitelji.
Pripremio: Tomislav Radić