Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

VERUS VINOGRADI U VINTESI
U četvrtak, 24.06., na terasi vinoteke Vintesa u Zagrebu na „After Work“ (Druženje poslije posla) od 18h do 20h kušat će se vina slovenske vinarije VERUS VINOGRADI. Na degustaciju su dobrodošli svi koji žele isprobati vrhunska vina i saznati nešto više o poznatom vinorodnom području Jeruzalem-Ormož.
Prije 15-ak godina tri prijatelja i zaljubljenika u vino, Danilo, Božidar i Rajko odlučili su godine iskustva i znanja pretočiti u vina koja će ispričati priču o terroiru, sorti, berbi i o njima samima. Nazvali su ih VERUS vina što na latinskom znači istinit, stvaran, pravi...
Iskrenost i moderan pristup dali su vina koja su vrlo karakterna i ekstraktna, a pri tom su osvježavajuća i imaju niske alkohole. Mnogi će se složiti da se radi o kombinaciji koju i nije baš jednostavno postići.
Ugledna vinska kritičarka Jancis Robinson na svojem je portalu napisala preporuku za Verusov Sauvignon: „Damn delicious!“, što bi u slobodnom prijevodu bilo: „Senzacionalan!“
S ulaznicom po cijeni od 80,00 kn sve etikete nove berbe moći će se kušati u Vintesi, a vinari će ih i osobno predstaviti: Sauvignon 2020, Sivi pinot 2020, Rajnski rizling 2020, Šipon 2020, Chardonnay 2020 i Pinot crni 2019.
Pripremio: T.R.