Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Prosecco Days
U zagrebačkom hotelu Dubrovnik, 14. i 15. listopada održat će se poslovni vinski sajam Prosecco Days na kojem će svoje pjenušce perjanice predstaviti dvadeset talijanskih proizvođača Prosecca DOC. Neki od njih – poput Ville Sandi, Bottege i Astorie – već su poznati na hrvatskom tržištu, no većina će pjenušavih vina imati hrvatsku premijeru. Organizatori događanja su udruga Vinoljupci i Talijansko hrvatska gospodarska komora uz potporu Veleposlanstva Republike Italije i Konzorcij za zaštitu imena Prosecco DOC iz Treviza.
Cilj ovog vinskog susreta je ojačati postojeće i stvoriti nove poslovne veze između proizvođača Prosecca DOC i hrvatskih vinskih profesionalaca, distributera, trgovaca i HoReCa sektora. Kušanje vina na rasporedu je oba sajamska dana od 12 do 18h. Osim predstavnika struke, u vrhunskom Proseccu DOC mogu uživati i svi ljubitelji pjenušavih vina, obzirom da je sajam otvoren za javnost.
Sajam će započeti stručnim predavanjem pod nazivom “ Prosecco DOC – prošlost, sadašnjost i budućnost“, koje će održati Andrea Perkov, Generalna direktorica THGK, a tijekom kojeg će se prisutnima obratiti i direktor Konzorcija proizvođača Prosecca DOC g. Luca Giavi Na programu će se naći četiri stručne radionice koje će voditi najpoznatiji hrvatski vinski bloger Nenad Trifunović Vinopija. Prvog dana sajma održat će se i gala večera pod nazivom „Prosecco & Dijamanti“. Glavne zvijezde ove ekskluzivne priče bit će, naravno, vrhunska pjenušava vina, a goste očekuje i stručno predavanje o dijamantima, kao i mogućnost isprobavanja dragocjenog nakita, za koje će se pobrinuti jedan od partnera večere – Zlatarna Rodić. Partner sajma je i voda Romerquelle.

Jedan od razloga za nastup talijanskih vinara je i to što su pjenušava vina sve popularnija u Hrvatskoj pa je sve više i domaćih vinara koji proizvode pjenušace.
Ulaznice su dostupne putem Entrio sustava, a dodatne informacije o sajmu su na facebook.com/Vinoljupci .
Pripremio: Tomislav Radić