Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Kravica Kraljica najbrže rastući brend u Hrvatskoj

Prije manje od godinu dana Belje je preuzelo osječku mljekaru i postavilo ambiciozne planove stvaranja novog brenda i razvoja mliječnog asortimana. U sto dana dogovoren je nastavak suradnje s 249 kooperanata, osmišljen je brend Kravica Kraljica i prvi proizvodi od 100% domaćeg mlijeka su krenuli na tržište. Prvi rezultati pokazuju da je Kravica Kraljica ostvarila uspjeh među potrošačima i postala najbrže rastući brend u Hrvatskoj u 2021. godini.

Prema istraživanju kupaca koje je proveo GfK Hrvatska, šest mjeseci nakon lansiranja Kravica Kraljica je u 6 mjeseci našla svoje mjesto u svakom petom hrvatskom kućanstvu, čime je apsolutni pobjednik među analiziranim brendovima.
„ Godišnje proizvedemo 58 milijuna litara domaćeg mlijeka koje nam je baza proizvodnje asortimana Kravice Kraljice i ABC svježeg krem sira. Znali smo da je ulaganje u proizvodnju mlijeka izuzetno bitno za samodostatnost domaće proizvodnje i drago nam je da potrošači biraju upravo naš brend jer mi jamčimo sljedivost cjelokupne proizvodnje, od farme do finalnog proizvoda na polici“ istaknuo je Andrej Dean, predsjednik Uprave Belja plus.

„Važna nam je i podrška projekta Odabrale mame, jer mame odabiru proizvode za cijelu obitelj i usmjeravaju svoju djecu prema proizvodima kojima one vjeruju. Na taj način gradimo i novu generaciju mladih potrošača koja će odrastati uz Kravicu Kraljicu“ rekao je Hrvoje Radoš, direktor prodaje i marketinga Belja plus.

S novim brendom Belje je napravilo i veliki ekološki iskorak, koji je sve više važan potrošačima. „Kravica Kraljica“ ima jedino svježe i trajno mlijeko u Hrvatskoj koje se pakira u ambalaži koja je načinjena od 82 posto materijala na biljnoj bazi (karton i plastika na bazi šećerne trske), čime je ugljični otisak tog pakiranja smanjen za 18 posto.
Pripremio: Tomislav Radić