Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Poljoprivredni sajam će se održati u septembru

Novosadski sajam za jesen planira 88. međunarodni poljoprivredni sajam, koji će biti održan od 18. do 24. septembra, ukoliko to dozvole epidemiološke mjere.

Za nastup na najvećoj smotri agrara u ovom delu Europe, zainteresirani su brojni dosadašnji, ali i novi izlagači, kako iz Srbije, tako i iz inozemstva. Poljoprivredni sajam podršku ima i od Češke Republike, koja je odlučila da ostane Zemlja partner i poslije neodržanog Poljoprivrednog sajma u 2020. godini, Al Dahre - Zlatnog sponzora i kompanije Generali Osiguranje Srbija, dugogodišnjeg Generalnog sponzora Poljoprivrednog sajma.

U planu su svi segmenti dosadašnjih priredbi - od predstavljanja proizvoda i usluga, promocija i prezentacija, preko najveće Nacionalne izložbe stočarstva, do poslovnih i stručnih skupova koji bi bili organizirani u Kongresnom centru “Master” Novosadskog sajma.

U susret Poljoprivrednom sajmu, planiranom za jesen, na Novosadskom sajmu u toku je i ocjenjivanje kvalitete proizvoda i usluga. Prvi rezultati će biti objavljeni uskoro.