Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Krizni stožer dozvolio održavanje Poljoprivrednog sajma

Novosadski sajam dobio je dozvolu Kriznog stožera za organizaciju događaja u periodu od 18. do 24. rujna, kada će se održati 88. međunarodni poljoprivredni sajam, 53. međunarodni sajam lova i ribolova i Sajam ekologije. 

Kao odgovor na pismo Novosadskog sajma, navedeno je da je potrebno primijeniti sve protokole, poput onih na Exit festivalu, nedavno održanom u Novom Sadu, što znači da će uvjeti za izlagače i posjetitelje biti - digitalna COVID potvrda (potvrda o cijepljenju ili preboljeni COVID 19), negativni brzi antigenski ili PCR test.
 
Međunarodni poljoprivredni sajam ključni je događaj na polju agrobiznisa u ovom dijelu Europe i mjesto na kojem Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i sve relevantne pokrajinske i gradske institucije Novog Sada predstavljaju subvencije za poljoprivrednu proizvodnju, a izlagači najnovija dostignuća u poljoprivredi, proizvode i iskustva.

Uz brojne domaće izlagače, dolazak su najavile tvrtke iz Češke, koja je zemlja partner, Italije, Španjolske, Bjelorusije, Poljske, Nizozemske, Turske, kao i susjednih zemalja.

foto: Agroklub