Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Novosadski sajam neće naplaćivati brzi antigenski test

Poljoprivredni sajam, Sajam lova i ribolova i Sajam ekologije primat će posjetitelje uz Digitalni zeleni certifikat, negativan PCR ili brzi antigenski test. Za one koji ne posjeduju potrebne dokumente, Novosadski sajam je osigurao brze antigenske testove koji su već uračunati u cijenu karte i neće biti dodatno naplaćivani. Testiranje će biti obavljano prilikom ulaska u krug Novosadskog sajma.

Brzi antigenski testovi i za izlagače

Poštovanje istih protokola - Digitalni zeleni certifikat (potvrda o vakcinaciji ili preležanom COVID-u 19), negativan PCR ili brzi antigenski test, bit će obavezni i za izlagače, a Novosadski sajam je i za njih osigurao brze antigenske testove pod istim uvjetima.

Za posjetitelje (diplomatske i poslovne delegacije, kao i široku publiku) i izlagače koji dolaze iz inozemstva, vrijedit će dokument koji je prikazan prilikom ulaska u Srbiju.

Novosadski sajam ima dozvolu Kriznog štaba Vlade Republike Srbije za organizaciju 88. međunarodnog poljoprivrednog sajma, 53. međunarodnog sajma lova i ribolova i Sajma ekologije, od 18. do 24. rujna.

U tom terminu učinit će sve da bi boravak izlagača i posjetitelja bio zdravstveno siguran, a kao društveno-odgovorna tvrtka, osiguravanjem brzih antigenskih testova koji neće biti dodatno naplaćivani, potiče sigurnost svih sudionika sajamskih priredbi.