Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

Otkazali smo edukacije i posjete, ali tu smo za naše poljoprivrednike!

SIP Strojna industrija d.d. puno ulaže u obuku svojih trgovaca i servisera, pa smo tako i ove godine organizirali obuku za servisere gdje je sudjelovalo čak 189 polaznika. U veljači je obuku pohađalo više od 150 trgovaca i servisera iz Njemačke, Nizozemske, Danske, Italije, Češke, Kanade, Austrije, Belgije, Luksemburga i Irske, dok se Francuska obuka održavala u Francuskoj. Nakon toga, uslijedila je obuka za gotovo 40 polaznika iz Slovenije i Hrvatske.

Galeriju sa SIP obuke servisera pogledajte OVDJE.

Iako je obuka i educiranje, te osobni kontakt dio naše svakodnevnice, SIP d.d. je otkazao sve planirane posjete, tehničku obuku, sajmove i prezentacije, a u skladu s posljednjim mjerama za ublažavanje učinaka koronavirusa. Zdravlje nam je ipak na prvom mjestu.

I dalje smo na raspolaganju za sve potrebe naših poljoprivrednika

Nema osobnih kontakata, ali za sve savjete i pomoć na raspolaganju smo na telefon ili mail, a rad u proizvodnji i na drugim odjelima teče nesmetano, naravno uz stroge higijenske i sigurnosne mjere.

Kao najveći proizvođač poljoprivrednih strojeva u Sloveniji razvijamo snažne strojeve za pripremu krme te također radimo na tome da poljoprivrednici mogu neometano raditi.

Kontakti

SIP Strojna industrija d.d.
Juhartova ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenija
tel: +386 3 703 85 00
info@sip.si
SIP Distribucija d.o.o.
Novaki Petrovinski 4a, 10450 Zagreb, Hrvatska 
Željko Šoštarić
mob: +385 91 3024 080
mail: zeljko.sostaric@sip.si