Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • European Bee Award
  • 14.06.2016. 09:00

4 tisuće eura za najbolje pčelarske projekte!

Prijavite se na European Bee Award do 08. srpnja 2016. godine. Nagrada se dodjeljuje za dvije kategorije i iznosi 4.000 eura.

Foto: tithysmusic
  • 1.581
  • 168
  • 0

CEMA (Europski proizvođači poljoprivredne mehanizacije) i ELO (Europsko udruženje vlasnika zemljišnih posjeda) pozivaju vas da se prijavite na European Bee Award do 08. srpnja 2016. godine.

Ove godine će se nagrađivati dvije kategorije s dvije nagrade po 4.000 eura: praksa upravljanja zemljištem i primjena inovativnih tehnoloških rješenja.

Tko se može prijaviti?

Za nagradu se mogu prijaviti svi poljoprivrednici, vlasnici zemljišta, istraživačke institucije, akademske, javne i privatne organizacije koji razvijaju izvanredne i inovativne projekte zaštite pčela i drugih oprašivača u okruženju.

Prijaviti se možete putem aplikacijske forme koja se nalazi ispod teksta. Nakon što ga ispunite, pošaljite ga na e-mail: ana.canomanuel@elo.org ili poštom na adresu: European Bee Award - ELO/rue de Trèves 67/B-1040 Brussels.

Više informacija o European Bee Award potražite na web stranicama ELO i CEMA.

Foto: tithysmusic0/pixabay.com


Dokumenti


Tagovi

European Bee Award Zaštita pčela Nagrada ELO CEMA


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Hrvatska rosé vina osvojila 17 medalja Na najvećem specijaliziranom natjecanju za rosé vina na svijetu Concours Mondial de Bruxelles hrvatski vinari osvojili su17 medalja - 8 zlatnih i 9 srebrnih. Četiri zlatne medalje osvojile su dalmatins... Više [+]