Isplaćene subvencije

U nastavku donosimo pregled isplaćenih podsticaja/subvencija koje smo pedstavili na osnovu javno objavljenih podataka Ministarstva poljoprivrede i šumarstva. Pregled po pojedinom okrugu možete naći u meniju sa desne strane, a detaljnu pretragu baze podataka pomoću gornjeg linka "Pretraživanje".

Prikaz isplaćenih podsticaja/subvencija po vrstama - 2016. godina


Prikaz grafikona u kojem se nalazi poređenje direktni plaćanja i ostalih modela podsticaja/subvencija za 2016. godinu.

Broj isplata i iznos podsticaja/subvencija u rsd - 2016. godina


Prikaz odnosa broja isplata s iznosom podsticaja/subvencija u rsd (direktna plaćanja i ostali modeli podsticaja/subvencija) za 2016. godinu.

Isplaćeni podsticaji/subvencije po okruzima - 2016. godina


Broj isplata po okruzima - 2016. godina


Napomena

Ovi podaci su isključivo informativnog karaktera, pripremljeni u dobroj nameri. Podatke koristite na vlastitu odgovornost, a za eventualne štete nastale korišćenjem ovih informacija ne odgovaramo.

Ove informacije možete koristiti u svojim javnim objavama, uz obavezno navođenje izvora. Svako neovlašćeno korišćenje, objavljivanje, prerada, obrada, reprodukcija, prikazivanje, prenošenje, snimanje ili bilo koji drugi oblik neovlašćene upotrebe ovih informacija podleže krivičnoj i prekršajnoj odgovornosti, kao i građanskopravnoj zaštiti, jer sadrži autorsko delo zaštićeno odredbama Zakona o autorskom pravu.

* Podaci za 2014. godinu se odnose na period od 16.10.2013 do 15.10.2014.

* Podaci za 2015. godinu se odnose na period od 16.10.2014 do 15.10.2015.

* U skladu sa pravnom osnovom nazivi korisnika isplaćenog iznosa do 80.000 rsd se ne prikazuju. Iskazani broj se odnosi na ukupan broj isplata po gazdinstvu.