Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prekršajni sud Prokuplje
  • 22.05.2018. 18:00

Bojan Radovanović iz Kuršumlije ide u zatvor, ali ne samo zbog neregistrirane prikolice

"U više navrata smo mu izašli u susret i odlagali izvršenje zatvorske kazne, ali je on nastavio činiti prekršaje, pa više ne može biti privilegovan i 23. maja će morati u zatvor", rekla je predsjednica Prekršajnog suda u Prokuplju Slađana Drašković.

Foto: Večernje novosti online
  • 1.385
  • 73
  • 0

Vijest da Bojan Radovanović iz Kuršumlije, u susjednoj Srbiji mora u zatvor zbog neregistrirane prikolice, odjeknula je toliko jako, da su mnogi koji su čuli za ovu priču poželjeli i novčano mu pomoći, kako bi izbjegao kazni. Međutim, on će ipak biti lišen slobode, a predsjednica Prekršajnog suda u Prokuplju Slađana Drašković rekla je za Novosti da razlog nije prikolica.

Zbog neregistrirane prikolice, stočar Bojan Radovanović ide u zatvor

"U pitanju su teški prekršaji, koji se više ne mogu zamijeniti novčanim kaznama. Radovanović je, nažalost, bezbroj puta zloupotrijebio našu toleranciju i želju da mu pomognemo. U više navrata smo mu izašli u susret i odlagali izvršenje zatvorske kazne, ali je on nastavio činiti prekršaje, pa više ne može biti privilegovan i 23. maja će morati u zatvor", rekla je Draškovićeva.

Dodala je da su bar tri prekršaja koje je počinio teška krivična djela protiv sigurnosti saobraćaja, poput vožnje bez dozvole i pod zabranom, te u alkoholiziranom stanju. Radovanović je do sada platio 550.000 dinara (9.100 KM) na ime kazni za ranije prekršaje. Novosti pišu i da je poslao zahtjev da sa sobom povede stoku, kako bi se o njoj brinulo na zatvorskoj ekonomiji, dok će majku zbrinuti netko od rođaka.


Tagovi

Bojan Radovanović Kuršumlija Prikolica Zatvor Slađana Drašković Prokuplje


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.