Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Etradex
  • 24.04.2019. 10:30

Etradex: Biti "unutar norme" širok je pojam za kvalitetu goriva

Tvrtka Etradex je OMV-ov brend partner koja prodaje gorivo isključivo vrhunskih svojstava, a za svoje kupce nude besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo uključujući i plavi dizel! Koji su uvjeti, saznajte u nastavku!

Foto: Vedran Stapić
  • 934
  • 146
  • 0

Začepljenje filtera, nakupljanje vode, nečistoće... sve to utječe na kvalitetu rada strojeva, a time i na kvalitetu općenitog poslovanja gospodarstva. Velik je broj poljoprivrednika koji se žale na problem kvalitete plavog dizela, otkrila nam je Janja Miljavac iz tvrtke Etradex d.o.o. iz Istre.

Tvrtka Etradex je OMV-ov brend partner koja prodaje gorivo isključivo vrhunskih kemijsko-fizikalnih svojstava, koji dovoze iz EU i to gorivo je po svojim svojstvima bitno nadmašuje zahtjeve norme EN 590 koja postavlja zahtjeve za kvalitetu goriva na Hrvatskom tržištu. "Tu imamo apsolutnu garanciju. Javljaju  nam se poljoprivrednici koji su korištenjem postojećih goriva konstantno imali probleme sa filterima goriva i vodom u spremniku. Kada se uvjere u kvalitetu našeg goriva, spremni su za to i platiti jer su sigurni da su kupili nešto što je dobro i u konačnici jeftinije. Odmah primijete i da je potrošnja manja s našim gorivom. Novi motori su posebno osjetljivi na kvalitetu goriva. Plavi dizel je kod nas čisti Eurodizel u koji se samo ubacuje marker zbog kontrole potrošnje", istaknula je Miljavac. 

Za svoje kupce nude besplatno korištenje certificiranih spremnika za dizelsko gorivo. Od mobilnih spremnika za korištenje na terenu na raspolaganju su spremnici do 910 litara koji su napravljeni tako da je jednostavno njima rukovati, a po dimenzijama stanu na pick up-ove, da idu na gradilišta, u polja, te imaju imaju certifikat sukladno zahtjevima ADR-a. Za korištenje ovih spremnika nije potrebno da vozilo i vozač imaju ADR. Što se tiče statičnih spremnika, postoje dvije verzije; mehanički i elektronički od 3.000, 5.000 i 9.000 litara. Elektronička verzija omogućava praćenje potrošnje putem softvera koji se instalira na računalo korisnika što olakšava kontrolu i praćenje potrošnje.

Koji su uvjeti za besplatno korištenje spremnika?

Kako bi dobili mogućnost besplatnog korištenja spremnika od tvrtke Etradex, Janja Miljavac objašnjava kako je to vezano uz samu potrošnju: "Za dobivanje besplatnog spremnika od 3.000 litara, mjesečna potrošnja vam treba biti najmanje 3.500 litara, za spremnik od 5.000 litara, potrošnja treba biti od 5.000 litara, a za spremnik od 9.000 litara potrošnja od 9.000 litara ili ekvivalentna prosječna godišnja potrošnja".

Za kupce koji ne ostvaruju toliku potrošnju nude spremnike ili po posebnim cijenama ili daju pumpni sklop koji si kupci mogu montirati na vlastiti spremnik kako bi bili mobilni i olakšali si posao.

fv
Spremnici za gorivo

Kupci dobivaju spremnik na korištenje dokle god kupuju gorivo od njih. Ukoliko dođe do određenih kvarova, svo održavanje i popravci opreme idu na trošak tvrtke Etradex.

Uz svaku dostavu dobivate analizu goriva

Miljavac ističe da svaki kupac pri dostavi goriva dobije kompletnu specifikaciju kvalitete od neovisnog ovlaštenog laboratorija koji je napravio analizu tog goriva. Specifikacija dokazuje i porijeklo goriva te se na dokumentima vidi da je to OMV gorivo.

"Svi su dužni raditi analizu goriva i biti unutar norme, međutim biti unutar norme je širok pojam. Unutar norme su i pokazatelji koji su na samoj granici prihvatljive kvalitete. Norme prate tehnološki razvoj i sa svakom novom serijom motora, proizvođači imaju drugačije preporuke za gorivo. Naše gorivo je daleko iznad minimalnih zahtjeva, a često prelazi i zahtjeve norme važeće u Hrvatskoj."

Zastupnici strojeva za vinogradare i maslinare

Tvrtka Etradex, je, osim zastupništva za John Deere traktore za istarsko područje, i zastupnik strojeva za vinogradare i maslinare španjolskog brenda Industrias David koji proizvode trimere, podrivače, te druge razne specijalizirane strojeve, pa tako nude strojeve za rezidbu mladica, za skidanje zelene mase i specijalne okopače s podrivačem za za međurednu obradu vinograda,voćnjaka i maslinika. Iz ponude izdvajaju i visokokvalitetne atomizere proizvođača Carrarospray te profesionalnu liniju malčera Orsi.

cd
Etradex je zastupnik John Deere traktora za istarsko područje

Za više informacija obratite se tvrtki Etradex na jedan od niže navedenih podataka.


Tagovi

Etradex Spremnici za gorivo Dizelsko gorivo OMV Gudovac Eurodizel Čepljenje filtera Kvaliteta goriva


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Dobar dan, ako bi tko mogao da pomogne kako da spasim ovaj cvijet? Danas sam uocila smedje mrlje, odmah sam izbacila zemlju, bili su crvi u njoj, oprala korijenje, posudu, i s novom, cistom zemljom zasadila.. Sto ce biti sada, plasim se da... Više [+]