Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Fotografija okućnice
  • 15.07.2019. 12:00

Još tri dana za igranje i fotkanje okućnice! Fotku postaj na naš KLUB!

Naša igra traje do srijede, 17. jula. Važno je napomenuti da fotografije svoje okućnice postavite na naš KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lijepe.

Foto: Verica Matić
  • 70
  • 10
  • 0

Sunce nam je granulo, taman da još ova tri dana pod pravim osvjetljenjem fotkate svoju okućnicu - cvijeće na prozoru, uz ogradu, svježe pokošenu travu ili livadsko cvijeće koje ste pustili da divlje raste. 

Podsjećamo, naša igra traje do srijede, 17. jula. Važno je napomenuti da fotografije svoje okućnice postavite na naš KLUB. Fotografije koje su postavljene na našoj Facebook stranici se ne računaju, ma koliko da su lijepe. 

Sva pravila su ovom linku

Registracija - bezbolna i besplatna

Ako si već registriran/a na našoj stranici, fotku postavi na naš KLUB koji funkcionira slično kao svaka druga društvena mreža. Ubaci fotku, napiši status, uz njega ubaci hashtag #najokućnica i to je to. Odjednom možeš staviti više fotografija ili objaviti više statusa sa fotografijom. Od volje ti. 

Ako nisi registriran/a, napravi to. Bezbolno je i besplatno. Niti grizemo, niti ćemo ti šta naplatiti. Prati korake registracije (samo polako), a ako trebaš pomoć, javi nam se. Važno je upisati ispravnu adresu što nam je posebno bitno kod ove igre, a kako bismo mogli poslati poklone na pravo mjesto. 

Tvoje podatke kao što je adresa, broj telefona i slično drugi neće vidjeti javno pa nemaš nikakve frke po tom pitanju. 

Na KLUBu se stalno možeš hvaliti okućnicom 

Registracija je super stvar jer em što se svako malo igramo, a u igre upadaju samo registrirani članovi, em imaš pet besplatnih oglasa mjesečno (bilo da kupuješ ili prodaješ) na našem Poljoprivrednom oglasniku, a na našem KLUBu se stalno možeš hvaliti izgledom svoje bašče, okućnice, stanja u štali, našaliti se sa nama, potražiti savjet ili ga dati. 

Vratimo se mi našoj igri #najokućnica. Podsjećamo, o pobjedniku odlučujete sami (a glasati možeš samo ako si registriran/a), jer će prigodni poklončići ići u ruke onih sretnika, vlasnika fotki sa najviše lajkova. Onih 5 učesnika koji na dan izvlačenja 18. jula 2019. budu imali najviše lajkova su pobjednici. I nema varanja! ;-)

A sada svi na KLUB


Tagovi

Okućnica Najokućnica Pokloni Agroklub


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

22

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 59,1%

Glasova: 6

Prosperitet, bit će nam bolje 27,3%

Glasova: 1

Sve će biti isto 4,5%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 9,1%

Pregled ankete

Pregled ankete