Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Povratna ambalaža
  • 14.12.2017. 18:00

Krali sanduke za voće i povrće, otkrile ih nadzorne kamere!

Pred Okružnim sudom u Bonnu odgovarat će tri lopova koji su svoju kompaniju željeli oštetiti za 28.162 eura.

Foto: Pixabay/Ibokel
  • 912
  • 64
  • 0

Tri radnika kompanije u Bornheimu (Njemačka) odgovarat će pred Okružnim sudom u Bonnu za zajedničku krađu čak 7.300 sanduka za povrće i voće.

Muškarci između 24 i 31 godinu radili su u tvrtki koja se bavi izdavanjem sanduka za voće i povrće. Sustav funkcionira kao sustav povratne ambalaže. Sanduci se iznajmljuju poljoprivrednicima i trgovinama, a kada ih oni vrate nakon upotrebe, dobiju naknadu od 3,86 eura po sanduku, navodi generalanzeiger.

Prema navodima optužnice, nadzornik smjene i dva radnika koji su servisirali strojeve za čišćenje, tijekom svoje smjene, 7. svibnja ove godine, ukrali su 2.432 sanduka, a dan kasnije još 4.864 sanduka. Sanduke su htjeli samostalno izdavati poljoprivrednicima i trgovcima, a polog spremiti sebi u džep.

Kompanija bi bila oštećena za 28.162 eura. No, nedostatak sanduka ubrzo je primjećen, a otkrile su ih nadzorne kamere koje su postavljene, ni manje ni više nego zato jer je krajem travnja te godine već bilo nestalo 6.000 sanduka! Nije jasno, tko je ukrao te sanduke.

Trojica optuženih radnika je, naravno, dobila otkaz!

Foto: Pixabay/Ibokel


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Fruška gora se uveliko budi. Među skrivenim lepotama je i jezerce u Rivičkom potoku. Ljubičasti cvet je lekoviti plućnjak (Pulmonaria) od kojeg se prave čajevi protiv kašlja. Da li ste znali za ovo jezerce? Foto: Zoran Grco Grčić