Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 12.05.2020. 13:00

Massey Ferguson uvodi novost: virtualno pregledajte svaki stroj, čak i iz kabine

Massey Ferguson otvara virtualni izložbeni prostor gdje je moguć pogled i ispod poklopca motora. Također se može sjesti u kabinu, a jedna od funkcija je i "switch", odnosno biranje klikom između različitih izvedbi kabine traktora ili kombajna

Foto: Austro Diesel
  • 1.032
  • 162
  • 0

Koronavirus je preokrenuo svakodnevicu trgovine poljoprivrednim strojevima. Sajmovi i interne izložbe otkazani su, a osobni odlasci kod trgovca bili su donedavno mogući samo u hitnom slučaju. Čak i ako se stanje pomalo normalizira, mnogi su nesigurni i još uvijek izbjegavaju izlazak, odnosno izravan kontakt s drugim ljudima.

"Kako bismo riješili taj problem te mogli pružiti sve potrebne informacije o MF asortimanu zainteresiranim poljoprivrednicima i zajednicama, Massey Ferguson je izradio virtualni izložbeni prostor, odnosno prodajnu lokaciju s multimedijalnim sadržajima i popratnim informacijama o različitima MF strojevima. 

Prošećite interaktivnim izložbenim prostorom klikom OVDJE

Nakon što uđete kroz virtualna ulazna vrata, naći ćete se u predvorju s različitim opcijama odabira. Bez obzira bio standardni ili specijalizirani traktor, kombajn, teleskopski utovarivač, preša za bale ili uređaj za zelene površine, svaki MF stroj možete pregledati sa svih strana. Moguć je i pogled ispod poklopca motora. Također možete sjesti u kabinu, a jedna od funkcija je i "switch", odnosno biranje klikom između različitih izvedbi kabine traktora ili kombajna", poručuju iz Massey Fergusona.

sc
Udobno se smjestite u kabinu svakog MF stroja

Dodaju kako korisnici mogu napraviti i obilazak oko stroja, provjeriti motor, sjesti na vozačko mjesto i pogledati video. Na taj način zainteresirani i MF vozači mogu udobno iz kuće razgledati MF asortiman, kada god to žele, 24 sata dnevno.  

Naravno, svojim kupcima i dalje na raspolaganju stoje offline, odnosno osobno glavni uvoznik MF-a Austro Diesel i njihovi prodajni partneri, uz pridržavanje nužnih mjera zaštite te elektroničkom poštom ili telefonski za savjet i podršku.

vd
Svaki MF stroj možete virtualno pregledati sa svih strana, a moguć je i pogled ispod poklopca motora

Prošećite interaktivnim izložbenim prostorom klikom OVDJE, a za više informacija o izloženim strojevima, obratite se distributeru Austro Dieselu na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

Koronavirus Austro Diesel Virtualna stvarnost Pregled stroja Traktor Kombajn


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

20.03.2024. posađen prvi dio krumpira za sezonu 2024.