Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prevrtanje traktora
  • 09.07.2019. 09:00
  • Prijedorska regija, Republika Srpska, Budimiri, Krupa na Uni

Mještani zatekli prevrnut traktor i beživotno tijelo muškarca

Utvrđeno je da se na putu Hašani - Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri, u vremenskom periodu od 1 do 11 časova, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza traktora marke "Ursus", kojim je upravljalo lice D.M. iz Krupe na Uni.

Foto: Pixabay/tinoehrhardt90 (ilustracija)
  • 141
  • 17
  • 0

Policijskoj stanici Krupa na Uni, jučer (08.07.2019.) oko 11 časova mještani su prijavili da je na nekategorisanom putu, u blizini zaseoka Budimiri, opština Krupa na Uni, zatečen prevrnut traktor u čijoj neposrednoj blizini se nalazi beživotno tijelo muškarca.

Uz saglasnost okružnog javnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, uviđaj na licu mjesta izvršili su policijski službenici Policijske stanice Novi Grad u prisustvu doktora JZU Dom zdravlja Krupa na Uni.

Utvrđeno je da se na putu Hašani - Potkalinje, u blizini zaseoka Budimiri, u vremenskom periodu od 1 do 11 časova, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanje sa kolovoza traktora marke "Ursus", kojim je upravljalo lice D.M. iz Krupe na Uni, a koje je tom prilikom smrtno stradalo.

Od strane postupajućeg tužioca naložena je obdukcija tijela smrtno stradalog lica, a koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci.

Prevrtanje traktora uzelo tri života, stradale baka i unuka (5) i 18-godišnjak

Mokar teren, vrućina, umor... dovoljni su razlozi da prilikom vožnje traktora dođe do nesreće. Zato budite oprezni i poduzmite sve kako do ovakve nesreće ne bi došlo. 


Tagovi

Prevrtanje traktora Smrtno stradao Budimiri Krupa na Uni


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U nekim hladnijim krajevima BiH se još sije krompir...