Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zetor
  • 12.11.2015. 15:30

Novi Zetor - Ferrari među traktorima!

Pininfarina dizajnirao je novi Zetor, Ferrari među traktorima!

  • 1.487
  • 290
  • 0

Italijanska kompanija Pininfarina, poznati proizvođač najslavnijih Ferarija u istoriji, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast. Traktor je svakako jedan od retkih primeraka na tržištu, a zatamnjeni prozori, zakrivljene linije karoserije i sportska crvena boja su otklon od nekih konvencionalnih modela za rad u polju.

Italijanska kompanija Pininfarina, poznati proizvođač najslavnijih Ferarija u istoriji, dizajnirala je Zetorov traktor koji u poljoprivredniku budi, kako i sami kažu, emocije i strast.

Zetor je za sada samo konceptni traktor, a premijerno je prikazan na Agritechnici, sajmu poljoprivredne mehanizacije u Hanoveru. Njegovim predstavljanjem obeleženo je i 70 godina proizvodnje Zetor traktora. Kompanija za sada neće proizvoditi ove traktore za komercijalnu upotrebu, ali za mnoge obožavaoce koje je stekao već sada, još postoji nada da će se to ipak desiti.

U kompaniji pretpostavljaju da bi ovaj dizajn mogao da bude primenjen na svim budućim modelima Zetor traktora. Ovaj traktor pomera granice i čini poljoprivredu modernom, dinamičnom i privlačnom. Dugi dani u fabrici pod vedrim nebom više nikada neće biti isti.


Tagovi

Dizajn Traktor Zetor Agritechnica Hannover Model Pininfarina Dinamična poljoprivreda


Autorka

Ivana Nađ

Više [+]

Ivana je urednica na Agroklub portalu. "Vaša uverenja ne čine vas boljom osobom. Delovanje čini."