Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Austro Diesel
  • 09.03.2017. 09:00

Postani Mladi Farmer, prati Massey Ferguson!

Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu. Uključite se u projekt Mladi farmeri te pratite novosti, zanimljivosti i inovacije iz MF svijeta!

Foto: Massey Ferguson/Facebook
  • 8.498
  • 929
  • 0

Mladi ste poljoprivrednik i zanimaju vas novosti iz svijeta poljoprivredne mehanizacije? Projektom Mladi farmeri tvrtka Austro Diesel, želi okupiti zajednicu mladih poljoprivrednika koji su zainteresirani za praćenje novosti, zanimljivosti i inovacija iz Massey Ferguson svijeta.

Projektom su planirane brojne aktivnosti, poklon pitalice, stručne prezentacije, studijska putovanja i druge loyalty pogodnosti za okupljene farmere. U kasnijoj fazi predviđena je mogućnost realizacije platforme za međusobnu interakciju između članova, razmjena iskustava o mehanizaciji, ali i svim drugim temama od zajedničkog interesa.

Austro Diesel i Massey Ferguson

Već preko 30 godina vodeći proizvođač traktora Massey Ferguson i Austro Diesel čine jedan tim. Austro Diesel je trenutno u suradnji s neovisnim zastupnicima u 11 država nadležan za prodaju i servisiranje strojeva proizvođača Massey Ferguson. Sa centralom u Schwechatu, Austro Diesel je kompetentan partner za poljoprivrednu mehanizaciju.

MF 9407 S Xtra na sajmu Agritehnica

Massey Ferguson najprodavanija je marka poljoprivredne mehanizacije na svijetu. Dobitnici su brojnih nagrada na međunarodnim sajmovima, zahvaljujući pouzdanosti, kvaliteti, inovativnim idejama te atraktivnom dizajnu svojih proizvoda.

Pionirski duh, raznolike ideje i stalno usavršavanje i daljnji razvoj bili su i jesu odlučujući faktori dinamičnog razvoja tvrtke Massey Ferguson u vodećeg proizvođača na svjetskom tržištu. Massey Ferguson danas nudi kompletnu paletu proizvoda u segmentu traktora snage do 400 KS, kombajna s jedinstvenim PowerFlow sustavom, teleskopskih utovarivača, sijačica i preša za sve profesionalne namjene.

Širok asortiman proizvoda!

Širok asortiman proizvoda Massey Ferguson pokriva gotovo sve grane poljoprivredne proizvodnje, od traktora specijaliziranih za voćarsko-vinogradarsku proizvodnju, multifunkcionalnih traktora s najširom primjenom u različitim poslovima na obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, klasičnih ratarskih traktora pa sve do različitih modela žitnih kombajna.

Kako se uključiti?

Prijavite se svojim podacima u formi ispod i postanite dio MF svijeta mehanizacije kroz projekt Mladi farmeri.

Foto: Massey Ferguson/Facebook


Tagovi

Massey Ferguson Austro Diesel Mladi farmeri Poljoprivrednici Traktor Projekt Mehanizacija


Partner

Mladi Farmeri, Austro Diesel

Concorde Business Park 3/2, Schwechat, Austrija
tel: +385 99 229 8415, e-mail: mf@mladi-farmeri.com web: http://www.mladi-farmeri.com