Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rusko - balkanski forum
  • 15.06.2017. 08:15

Povezivanje srpskih i ruskih proizvođača

Zbog sankcija koje je Evropska unija usmerila ka Rusiji, ova zemlja se u svom poslovanju okrenula ka Srbiji. Sve više ruskih kompanija dolazi na naše tržište, a preko 170 naših kompanija izvozi voće i povrće u Rusku Federaciju.

Foto: Print Screen / YouTube
  • 1.652
  • 81
  • 0

Prvi Rusko - balkanski forum, održan u Novom Sadu, okupio je nekoliko stotina učesnika i potvrdio da postoji međusobna želja za saradnjom u agrobiznisu. Ideja je potekla u septembru, da se povežu privrednici.

"Rusi su veoma zainteresovani za srpske proizvode, naročito kada su u pitanju voće i povrće", rekao je Dragan Ćirić, organizator.

Svetlana Apulova iz Uralkse privredno-industrijske komore rekla je da su dobili ovlašćenja da pronađu partnere i da su Forum iskoristili kao priliku da se upoznaju sa praksom vođenja biznisa u Srbiji.

"Ključni dijalog biće kako ostvariti dugoročnu saradnju. Predstavićemo investicione projekte, koji dolaze iz naše dve zemlje. Naši perspektivni odnosi treblo bi da budu dodatno unapređeni kroz nove olakšice, poput bezviznog režima", smatra Apulova.

Foto: Print Screen / YouTube


Tagovi

Rusko - balkanski forum Novi Sad Dragan Ćirić Svetlana Apulova


Autorka

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Ko sme taj može, ko ne zna za strah, taj ide napred.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Da li znate koje su ovo životinje? Mala pomoć: Majka ih je okotila 13 :D