Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izrada internet stranica
  • 22.11.2017. 14:30

Specijalna ponuda za organske proizvođače!

Ako Amerikanci mogu da imaju "crni petak", možemo i mi "zelenu sredu" i specijalni popust za eko proizvođače. Napomena: ponuda važi i svim ostalim danima!

Foto: igor stevanovic/Bigstockphoto
  • 819
  • 39
  • 0

Organska proizvodnja privlači sve više pažnje i predstavlja veliki razvojni potencijal Srbije, pa su i potrebe za širenjem tržišta sve izraženije. Najviše se obradivih površina pod organskom proizvodnjom nalazi u Vojvodini, regionu južne i istočne Srbije, Šumadije i zapadne Srbije, a potom i Beograda.​

U brojkama, oko 2.000 proizvođača na blizu 15.000 hektara uzgaja kulture na organski način. Agrarni analitičari smatraju da je ovakav oblik proizvodnje jedan od prioriteta razvoja. Ovaj napor i viziju, koju ima svako gazdinstvo koje "misli" organski, odlučio je da podrži i Agroklub.

Ako Amerikanci mogu da imaju "crni petak", možemo i mi "zelenu sredu" i specijalni popust za eko proizvođače. Napomena: ponuda važi i svim ostalim danima! Popust važi samo za prvu godinu korišćenja.

aWEB ulaznica proizvođačima u svet interneta

Ako prodajete na kućnom pragu izloženi ste kupcima koji prolaze kroz vaše mesto, ako prodajete na pijaci obraćate se stotinama ili hiljadama kupaca koji je posećuju, a ako ste se kvalitetno predstavili na internetu vaši proizvodi/usluge izloženi su milionima potencijalnih kupaca. Neophodno je biti prisutan i kvalitetno se predstaviti, a to stranice aWEB usluge sigurno omogućavaju.

aWEB model izrade sajta - aronija plantaže Milošević

Popust do 20% za ekološke proizvođače

Kao informacioni sistem, koji podržava revoluciju poljoprivrede, Agroklub proizvođačima pruža platforme koje mogu da im pomognu da zauzmu svoju poziciju u tržišnoj trci. Od izrade sajta, preko oglasa, namenskih tekstova, do promocije na Fejsbuku. Internet je ključ za širenje uticaja, ali pre svega za predstavljanje širokoj javnosti i upoznavanje sa proizvodima. U saradnji sa partnerom Vojvođanski klaster organske poljoprivrede predstavljamo vam specijalnu ponudu za organske proizvođače:

Na postojeće cene za Optimal model popust je 10%, a za Advanced model popust je 20%.

Kako biste ostvarili pravo na popust i dokazali da ste organski proizvođač, potrebno je da dostavite Sertifikat o organskoj proizvodnji za tekuću godinu na mail: info@agroklub.rs. Kontakt telefon: 069/50 80 585.

Obratite nam se s poverenjem!

Foto: igor stevanovic/Bigstockphoto


Tagovi

Agroklub AWEB Organska proizvodnja Popust Srbija Sertifikat


Autorka

Verica Matić

Više [+]

Verica je administrator Agroklub portala. Diplomirani je menadžer u turizmu - master, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Veruje u tradicionalne vrednosti i digitalne trendove.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.