Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • PMT
  • 21.08.2020. 16:10

Sudjelujte na virtualnom predstavljanju nove Valtra G serije traktora!

Nova serija traktora obuhvaća četiri modela od 100 do 140 konjskih snaga. Kako možete sudjelovati u predstavljanju novih modela? Saznajte klikom!

Foto: Facebook/Valtra
  • 415
  • 221
  • 0

Krajem kolovoza, točnije u petak 28.08., Valtra predstavlja potpuno novu Valtra G seriju traktora koja je ujedno i uvod u ono što su pripremili za iduće proljeće, petu generaciju svih ostalih serija i to za njezin 70. rođendan!

Događanja za nove modele obično su rezervirana samo za predstavnike medija i distributere, ali ovoga puta organiziraju drugačiju vrstu predstavljanja na koju su pozvani svi zainteresirani.

"Zbog epidemiološke situacije u kojoj se svi zajedno nalazimo, predstavljanje nove Valtra G serije će ovoga puta biti organizirano virtualno, a ne kao što smo do sada navikli, u stranoj zemlji", poručuju iz ove tvrtke.

Nova serija traktora obuhvaća četiri modela od 100 do 140 konjskih snaga. No, izlazna snaga nije jedina stvar, jer novi traktori nude i nove pametne značajke koje će uz nove usluge biti dostupne i u ostalim serijama.

Prijavite se do 23. kolovoza za online sudjelovanje!

U ovom online predstavljanju možete sudjelovati i Vi. Sve što je potrebno je da se OVDJE prijavite do 23. kolovoza do ponoći. Predstavljanje nove serije održat će se 28. kolovoza u 9 sati po našem vremenu.

Iz tvrtke poručuju kako će novi proizvodi i usluge biti predstavljeni s videozapisima, tekstovima i slikama u virtualnoj sali, gdje posjetitelji mogu vidjeti materijal bilo kojim redoslijedom. Nakon toga, Valtra će pokrenuti svoj SmartTour, koji će predstaviti novu seriju traktora sudionicima diljem Europe. Isto tako, svi zainteresirani imat će priliku testirati vožnju novih strojeva zajedno s ostalim proizvodima ovoga branda.

Nakon predstavljanja, materijal će biti dostupan na istoj web stranici do kraja ove godine.

Za više informacija obratite se Valtrinom zastupniku u Hrvatskoj Poljoopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. na jedan od niže navedenih kontakata.


Tagovi

PMT Valtra Predstavljanje nove serije traktora Online predstavljanje novih modela 2020 Valtra G serija


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.