Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Predaj oglas
  • 17.04.2019. 14:00

Tablet čeka najsretnijeg korisnika/cu Agrokluba. Ažuriraj profil i predaj oglas ;)

Predaj besplatan oglas na Agroklub oglasnik, riješi se mehanizacije koja ti ne treba ... i automatski sudjeluj u nagradnoj igri!

Foto: Agroklub
  • 985
  • 147
  • 0

Imaš stari traktor, motokultivator, prikolicu, kosilicu ili bilo što od mehanizacije da ti se povlači po dvorištu? Sada je prava prilika da oglasiš prodaju! 

Zaradi nešto i ujedno si napravi mjesta - prodaj, zamjeni ili pokloni što ti je višak na besplatnim oglasima Agrokluba. U sljedećih tjedan dana to je još mudrije činiti jer možeš osvojiti zanimljive nagradeeeee :)

Što trebaš raditi?

Uslikaj ono što želiš prodati/zamijeniti, logiraj se na AK, postavi oglas i … čekaj da te kupac nazove!

Usput pogledaj i ostale oglase, možda možeš potaknuti trampu s nekim, pronaći nešto što si oduvijek htio ili dobiti nove ideje.

Da bi sudjelovao u nagradnoj igri, bitno je postaviti oglas u sljedećih tjedan dana, od 17. do 24.04.2019., a nagradna igra vrijedi samo za naše postojeće korisnike (račune kreirane prije 17.04.2019.). Nakon završetka nagradne igre, poseban algoritam će odabrati tri naj sretnika ili sretnice koji će dobiti nagrade.

A kakve nagrade?

Eeee, a nagrade su ovaj puta speeeektakl!!! Dijelimo tri i to su:

  1. nagrada - Tablet MeanIT Q80 - 3G, Quadcore, 7'' Android 6.0, 2500mAh, 1GB, 1024x600px, micro USB
  2. nagrada - Knjiga Vinske priče, Željka Garmaza - Slavonija i hrvatsko Podunavlje
  3. nagrada - Majica Agrokluba iz kolekcije 'My grandfather used to say ...'

Iznimno je važno da IMATE upisanu ispravnu kućnu adresu na Vašem AK profilu, jer u suprotnom nećete ući u bubanj za izvlačenje nagrada (algoritam ne prepoznaje korisnike bez adrese).

Izvlačenje će biti 25.04.2019., a odmah po izvlačenju ćemo objaviti i dobitnike!

Evo i linka: Klikni i prijavi se!

Sretnooo svima! ;)

PS. Administratori Agrokluba svakodnevno uklanjaju nepotpune ili neprikladne oglase, stoga vodite računa da oglas predstavlja realnu ponudu u pripadajućoj kategoriji oglasnika


Tagovi

Oglas Agroklub Tablet


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]