Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Tragedija
  • 10.06.2019. 13:40
  • Međimurska, Draškovec

Tragedija: Penjao se na ljestve brati trešnje, poskliznuo i smrtno stradao

Ne prestaju stizati crne vijesti.

Foto: Pixabay/Couleur
  • 1.866
  • 156
  • 0

Crne vijesti ne jenjavaju. Nova tragedija pogodila je ovaj put međimurski kraj. Naime, kako javlja tamošnja policija, smrtno je pri padu s ljestava, želeći obrati trešnju, stradao 54-godišnjak. "U nedjelju, 9. lipnja 2019. godine oko 12:30 sati u Draškovcu, Ulici Josipa Slavenskog, 54-godišnjak je na dvorišnu ogradu ispod trešnje prislonio drvene ljestve dužine 3 metra. Prilikom penjanja poskliznuo se i pao. Uslijed siline udarca glavom o tlo, 54-godišnjak je nažalost na mjestu događaja preminuo.

Mrtvozorničkim pregledom utvrđeno je da je smrt nastupila uslijed prijeloma vratne kralježnice te je izdana dozvola za ukop.

O događaju podnijet će posebno izvješće nadležnom državnom odvjetniku", navodi policija. 

Slična tragična vijest prošle je godine došla iz susjedstva. Naime, dežurnoj službi Policijske stanice Goražde u susjednoj BiH prijavljeno je da je u Urgentni centar Kantonalne bolnice Goražde dovezena Š. S. (65), iz sela Bratinje u Goraždu, u beživotnom stanju s povredama glave i prsnog koša.

Prema izjavama supruga i sina, žena je pala sa stabla oraha tijekom berbe u navedenom selu

 


Tagovi

Tragedija Nesreća Pad s ljestava Branje trešanja


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirana inženjerka poljoprivrede s dva desetljeća dugim iskustvom u novinarstvu, od lokalnih medija preko Večernjeg lista do uređivanja portala civilnih udruga. Urednica je portala Agroklub, predsjednica ogranka dopisnika HND-a, zamjenica predsjednika Županijskog vijeća HND-a te članica Međunarodne udruge agrarnih novinara (IFAJ).

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Poštovani, nekaj mi je napalo ružmarin koji stoji na lođi cijelo vrijeme (već drugu godinu), nisam sigurna dal su uši ili pepelnica od previše zalijevanja? Na svaki način trebam riješiti taj problem pa sam planirala obrezati sve do korijena... Više [+]