Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rekordna posećenost
  • 17.03.2016. 14:00

Više od 500.000 korisnika Agrokluba!

U poslednjih 30 dana Agroklub je posetilo više od 500.000 korisnika.

  • 132
  • 6
  • 0

Ništa ne prodajemo, samo se hvalimo - kultni oglas je najprikladniji uvod u ovaj tekst. Danas se već više od 8 godina svakodnevno bavimo informacijama iz oblasti poljoprivredne proizvodnje i života u ruralnom prostoru kroz informacioni sistem Agroklub.

Neprekidno pratimo tržište, a takođe i analiziramo posećenost naših stranica (Google Analytics), pa na osnovu njih donosimo zaključke o tome šta je važno našim čitaocima, odnosno šta još možemo da poboljšamo. Posledično, broj poseta, korisnika i učitanih stranica stalno rastu, a upravo ovih dana premašili smo i magičnu brojku od 500.000 (pola miliona) korisnika mesečno.

Podaci za poslednjih 30 dana zaključno sa jučerašnim danom:

  • 890.000 poseta
  • 535.000 korisnika
  • 1.800.000 pregledanih stranica

I ne možemo odoleti da se ne pohvalimo ovim brojkama, a i nekim drugim koje danas opisuju Agroklub.

Zapošljavamo 12 radnika i imamo preko 60 spoljašnjih saradnika, novinara, koji svakodnevno kreiraju sadržaj iz svojih sredina. Svakim danom imamo sve veći uticaj a izuzetno smo čitani u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, kao i u drugim zemljama u regionu - zbog tematske i jezičke povezanosti.

Ivona Žinić, iz komercijalnog sektora, ove podatke komentariše na svoj način: "Ovo je veliki rezultat za naš projekat, a naročito mi je drago što taj rast pretvaramo u još bolji rezultat svih naših klijenata i partnera".

Posećuju nas iskusni proizvođači i početnici, hobisti, pa i kibiceri, a verujemo da svako od njih pronalazi i nešto za sebe. Svi Vi činite snagu "Agrokluba" i motivišete nas da budemo još kreativniji, informativniji i korisniji našim proizvođačima i selu.

Hvala Vam na svemu! Stay tuned! ;)

PS Uskoro donosimo i neke novitete, ali više o tome drugom prilikom! ;)


Tagovi

Posećenost Agroklub Rekordi Google analytics Ivona Žinić


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Vedran je jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rešenja, a s vremena na vreme, u trenucima inspiracije, nešto i napiše. :)