Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Prometna nesreća
  • 18.09.2019. 16:30
  • Tuzlanski kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Bašigovci, Živinice

Vlak udario u traktor - traktorist (54) podlegao ozljedama

Nesreća vrlo slična jučerašnjoj, prije nešto više od mjesec dana, dogodila se na sjeveru Hrvatske, no srećom bez poginulih.

Foto: Pixabay/InsaPictures (ilustracija)
  • 753
  • 44
  • 0

Teška nesreća dogodila se jučer, 17. rujna, na pružnom prijelazu u mjestu Bašigovci, u blizini Živinica, na lokalnom putu Lukavac-Šekovići, u susjednoj BiH.

Nesreća se dogodila u prijepodnevnim satima, oko 09.35 sati, a u njoj su sudjelovali traktor "IMT" kojim je upravljao R.P., rođen 1965. godine iz Bašigovaca i vlak s lokomotivom vlasništvo Željeznica RS kojim je upravljao D.P., rođen 1967. godine iz Zvornika. 

U ovoj prometnoj nesreći ozljede je zadobio vozač traktora koji je prevezen u Univerzitetski klinički centar Tuzla, gdje je zadržan na liječenju. Istog dana, liječnik u UKC-u Tuzla je konstatirao smrt R.P. 

O prometnoj nesreći je upoznat dežurni kantonalni tužitelj, a očevid i potrebne mjere poduzeli su policijski službenici PS i OKP PU Živinice, priopćilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona. 

Nažalost, ove se godine dogodio niz nesreća u kojima su sudjelovali traktoristi. 

Podsjetimo, nesreća vrlo slična jučerašnjoj, prije nešto više od mjesec dana, dogodila se na sjeveru Hrvatske, no srećom bez poginulih. Traktorist se tada nije zaustavio prije prijelaza na kojem je postavljen prometni znak za obavezno zaustavljanje. Nakon što je na traktor naletio vlak, od jačine udara se zarotirao, a vlak zaustavio. 

Vlak naletio na traktoristu (35)

Jučerašnja nesreća je još jedna opomena svim sudionicima prometa da pojačaju oprez, posebno vozeći poljskim putevima i pri prelasku pružnih prijelaza. 


Tagovi

Prometna nesreća Vlak Traktor Smrtni ishod


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Svi su uranili ove godine.