Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Agroklub 2020
  • 13.01.2021. 15:00

Agroklub ostvario 20 milijuna posjeta u 2020. godini!

I dalje ćemo biti vodeća podrška proizvođačima hrane i žiteljima ruralnih prostora te oslonac za razvoj i uspješnost onih koji svoju budućnost žele graditi u poljoprivredi

Foto: Agroklub
  • 351
  • 747
  • 2

Napravili smo kratki rezime našega rada u prošloj godini i zaključili da ste nas čitali, pitali i cijenili više nego ikada prije. Tako smo u 2020. godini zabilježili rast posjeta, dosega i utjecaja Agrokluba od čak 40% u odnosu na godinu ranije. 

Nevolje s COVID19 pandemijom u fokus javnosti su dodatno postavile pitanja proizvodnje hrane i mogućnosti domaćeg agrara.

Mi smo ušli u trinaestu godinu rada - ali nismo neozbiljni tinejdžeri! Radili smo odgovorno, puno i najbolje što znamo, tražeći odgovore na brojna pitanja. I nadalje ćemo nastojati biti vodeća podrška proizvođačima hrane i ruralnom prostoru u regiji te oslonac za razvoj i uspješnost svih onih koji svoju budućnost žele graditi u poljoprivredi.

U tom smislu u 2021. godini bit ćemo još kvalitetniji, korisniji i zanimljiviji našim čitateljima, a i opravdati povjerenje rastućeg broja naših klijenata.

Više od 55.000 dnevno!

Stranice Agrokluba u 2020. godini učitane su gotovo 30 milijuna puta, a u istom smo razdoblju ostvarili i rekordnih 20 milijuna posjeta. Dnevno u prosjeku naši sadržaji ostvare 55 tisuća posjeta! Aktivni smo i na društvenim mrežama, pa nas danas, u čitavoj regiji, prati više od 200.000 poljoprivrednika.

U vremenima nenadanih i brzih promjena te novih zahtjeva u proizvodnji hrane, suvremeni poljoprivrednik mora donositi brojne odluke koje će obilježiti njegovu budućnost. Ključ uspješnosti je informacija i zato Agroklub svakodnevno traži, oblikuje i objavljuje brojne novosti te kroz različite servise pruža 24-satnu podršku poljoprivrednicima u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini, osiguravajući tematsku i geografsku pokrivenost.

Naš tim od 15 zaposlenih - agronoma, ekonomista, IT i medijskih stručnjaka, uz podršku 70-ak novinara, kolumnista i fotografa, vanjskih suradnika, svakodnevno prikuplja i obrađuje informacije te ih besplatno stavlja na raspolaganje proizvođačima hrane u regiji koristeći suvremene medijske formate i platforme. Portali na tri tržišta, mobilna aplikacija, baze podataka i poljoprivredni oglasnik. Tu je i naš Agroletter - tjedni presjek najvažnijih aktualnosti kojega šaljemo na e-mailove 20.000 pretplatnika, a imamo i vlastitu društvenu mrežu – KLUB, s ambicijom da postane platforma za interaktivnu razmjenu znanja.

Tu smo za Vas u 2021. kao i u godinama koje su pred nama. Ovim putem možemo najaviti puno aktualnosti i dobrih vijesti, ali i neke nove medijske formate. 

Hvala vam na povjerenju! Budite i dalje s nama.

Vaš Agroklub, (R)Evolucija poljoprivrede


Tagovi

Agroklub 2020 Rast Čitatelji KLUB


Autorica

Leticija Hrenković

Više [+]

Magistra politologije s dugogodišnjim iskustvom rada u institucijama državne i javne uprave vezanim za poljoprivredu, ribarstvo i ruralni razvoj.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Jeste li uočili kampanju?