Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Andrea Krivak
  • 06.11.2017. 18:00

Andrea Krivak Geeketa: Zdravo nije dosadno i neukusno!

Mlada nutricionistica iz Osijeka, Andrea Krivak, za sebe kaže da je "gastro geek" jer je entuzijastica oko pripreme hrane, a moto joj je "bite with style". Zagrizimo sa stilom, neka hrana bude zabavna.

  • 895
  • 99
  • 0

Zdrava i izbalansrana prehrana oduvijek ju je zanimala pa iako je po struci informacijski stručnjak obrazovala se i u smjeru nutricionizma te je ponosna vlasnica certifikata priznatog na razini RH. Andrea Krrivak ovu diplomu stekla je iz ljubavi prema kuhanju i kulinarstvu, a sada pomaže i drugima koji žele/trebaju savjet kako nešto kuhati te kako kuhati i živjeti zdravo i balansirano. Za sebe kaže da je GASTRO GEEK jer je entuzijast oko pripreme hrane, no posebice ju zanimaju namirnice iz nutricionističke perspektive.

"Zalazim "dublje" u analizu i utjecaj hrane na organizam, um i tijelo. U planu mi je podizanje gastro scene u gradu Osijeku te me veseli okupiti sve zainteresirane", kaže mlada nutricionistica.

Zagovornica domaćih, bioloških proizvoda

Andrea je nutricionist u sportskom klubu Marital Arts Osijek, a vrijeme u kuhinji je njezin odmor i užitak. Također piše food - lifestyle blog koji je nazvala Geeketa (geek oko svega čime se bavi pa tako i oko pripreme hrane) a piše većinom recepte te promišljanja o svakodnevici. U kulinarstvu ju zanimaju svi segmenti te se svakodnevno educira, čita, pregledava recepte i sama kombinira nove ideje.

Posebno voli raditi s djecom te često održava predavanja o važnosti zdrave i izbalansirane prehrane sportašima, djeci i mladima jer smatra da je problem pretilosti i neaktivnosti današnjih generacija veći no što je društvo svjesno. Također je veliki zagovornik što izvornijih i domaćih, bioloških proizvoda te surađuje s lokalnim proizvođačima poput Filakov - voće i povrće prodavaonica svježeg i domaćeg voća i povrća.

Često organizira radionice i seminare vezane za zdravu prehranu a naglasak je stavljen uvijek na to da zdravo nije dosadno i neukusno. Geeketa za sebe i sama kaže da jede sve te da se hrane ne treba bojati nego je samo bitno znati selektirati što jedemo i u kojim kombinacijama. Najveći Geeketin strah, kaže, je dosadna hrana i zato se vodi motom "Bite with style".

Zagrizimo sa stilom svaki dan, neka hrana bude zabavna

Njezina filozofija je da se uz izbalansirane recepte i kvalitetne namirnice može jesti pravilno, jednostavno i ukusno te osjećati odlično, a hrana zaslužuje znanje i ljubav. Pre(hrana) kao način života u kombinaciji sa aktivnšću put je ka zadovoljstvu, a ključ je u balansu što pokazuju i "obični" recepti na blogu Geeketa.

Aktivna je na društvenim mrežama gdje je možete pratiti te se javiti za savjete, planove prehrane ili pratiti najave događaja i radionica koje Andrea održava.


Tagovi

Nutricionizam Izbalansirana prehrana Andrea Krivak Geeketa


Autorica

Renata Dragović

Više [+]

Uvijek željna novih znanja i izazova u području ekološke poljoprivrede. Posjeduje višegodišnje iskustvo u poljoprivrednoj proizvodnji, standardima kvalitete i EU projektima.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nedjeljni obilazak polja ;)