Zadnje aktivnosti

Poslednje aktivnosti korisnika mogu videti samo registrovani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu videti samo registrovani korisnici.
Za kompletne funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • BASF Srbija
  • 07.06.2017. 14:30

BASF Dan polja u Pančevu

Na ovogodišnjem BASF Danu polja u Pančevu, prisustvovalo je više od od 600 gostiju koji su imali prilike da vide oglede u soji, suncokretu, kukuruzu, pšenici i ječmu, ali i da kroz druženje i zajedničke aktivnosti razmene bogata iskustva i pokažu timski duh.

  • 969
  • 63
  • 0

Na ovogodišnjem BASF Danu polja u Pančevu, prisustvovalo je više od od 600 gostiju koji su imali prilike da vide oglede u soji, suncokretu, kukuruzu, pšenici i ječmu, ali i da kroz druženje i zajedničke aktivnosti razmene bogata iskustva i pokažu timski duh. Dan polja održan je na oglednim parcelama Instituta Tamiš iz Pančeva.

U svojim ogledima BASF je prikazao kompletne programe zaštite u usevima pšenice, ječma, soje, suncokreta i kukuruza. BASF stručnjaci proveli su goste kroz sve oglede, potrudivši se da objasne prikazanu tehnologiju zaštite i daju odgovore na sva pitanja. Veliko interesovanje je bilo za novim fungicidom za tretiranje semena pšenice i ječma - Systiva® koji je najavljen na Danu polja, a koji će se na našem tržištu pojaviti ove godine.

BASF obogaćuje paletu proizvoda

Od sledeće godine BASF paleta proizvoda biće bogatija i za još jedan fungicid. Reč je o preparatu Priaxor® koji sadrži novu aktivnu materiju Xemium® i koji je moćno sredstvo u borbi protiv prouzrokovača bolesti lista pšenice.

BASF Dan polja, Institut Tamiš u Pančevu

Gosti su imali prilike da vide i oglede u Clearfiled® Plus hibrdima suncokreta i kako nova Clearfield® Plus tehnologija izgleda u praksi. Ogledi su jasno pokazali da je preparat Pulsar® Plus izuzetno moćan u suzbijanju korova u suncokretu, a posebno protiv samoniklog suncokreta.

Ispod teksta pogledajte fotogaleriju i atmosferu sa Dana polja u Pančevu.

U neformalnom delu programa, BASF kupci i partneri su mogli da se provozaju balonom i sa visine osmotre ogledno polje, da se oprobaju u streličarstvu, takmiče u stonom fudbalu i stoni tenisu, ali i da probaju vola sa ražnja. Sve vreme atmosferu je pravio Bahus bend, a Dragan Ilić je izvukao najsrećnije goste za mini kviz i tombolu.

Oni najspremniji su i na najjačem suncu pokazali svoje timsko umeće u turniru u malom fudbalu. Pobednici su nagrađeni peharom i medaljama, a BASF timu je najveća nagrada poverenje i uspeh njegovih kupaca i korisnika.

Za više informacija o svim preparatima i novim tehnologijama primene obratite se stručnom timu BASF-a na jedan od dole navedenih kontakata!


Foto prilog


Tagovi

BASF Dan polja Pančevo Institut Tamiš Systiva Ogledna polja Pulsar Plus Clearfield Plus tehnologija Dragan Ilić


Partner

BASF Srbija d.o.o.

Omladinskih brigada 90b, 11070 Novi Beograd, Srbija
tel: + 381 (0) 11 30 93 400, e-mail: gordana.sucevic@partners.basf.com web: http://www.agro.basf.rs

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Kačamak sa čvarcima na vranjanski način.