Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Izbori u HPK
  • 20.05.2022. 14:25

Biraju se kandidati za stručne Odbore u HPK - prijavite se!

U srijedu započinje prijava kandidatura za iskaz interesa, navode iz Hrvatske poljoprivredne komore.

Foto: Bigstock/Goodluz
  • 357
  • 36
  • 0

Hrvatska poljoprivredna komora poziva sve poljoprivrednike i stručnjake iz različitih sektora poljoprivredne proizvodnje da se prijave u neki od 19 stručnih Odbora HPK koji će, nakon što je formirana nova skupština i druga radna tijela, započeti s radom nakon izbora u iste. 

U srijedu, 25. svibnja započinje prijava kandidatura za iskaz interesa, a trajat će do 2. lipnja godine.

"Pozivamo sve zainteresirane da se uključe u proces kandidiranja, kako bi kroz buduće sektorske Odbore dali svoj doprinos i stručnu pomoć u kreiranju rješenja te stajališta za različite sektore poljoprivrede, kao što su radili i Odboru iz prethodnog saziva", izvijestili su iz HPK.

Sukladno članku 34 Statuta HPK stručni/sektorski odbori osnivaju u cilju što kvalitetnijeg stručnog rada tijela Komore, a Odbori su osnovni oblik strukovnog organiziranja i rada Komore. Zadaće Odbora su da brinu, razmatraju i odlučuju na svojim sjednicama o stručnim pitanjima i ostalim problemima i zadaćama koji se odnose na djelokrug njegova rada, naglašavaju.

Pojašnjavaju kako će provjeru prijave članova, koji su iskazali interes u radu odbora, provjeravati stručno osoblje koje je zaduženo za rad Odbora prema odluci predsjednika HPK. Popis članova koji su iskazali interes objavit će se na službenim stranicama Komore nakon zatvaranja iskaza interesa, dok se sve nepotpune i nepravovremeno dostavljene prijave za iskaz interesa neće se prihvaćati.

Detalje o izborima Odbora možete pratiti putem njihove mrežne stranice i elektronske pošte, ako ste njihov član. 


Tagovi

HPK Kandidatura Stručni odbori Izbori


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Bila je zvijezda kampanje, a sad Milova postaje predmet inspekcije?

Krava Milova nije krava već bik, a zbog izostanka ušnih markica pa i izgleda farme na kojoj su ju zatekli, zvijezda političkog sraza ministra Olega Butkovića s predsjedni...

Više [+]