Zadnje aktivnosti

Zadnje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najkomentar
  • 09.10.2019. 07:30

Biramo najbolji komentar! Podijeli svoje mišljenje i osvoji poklon

Ovog mjeseca biramo najbolje komentare na Agroklubu. Podijeli svoje stajalište ispod bilo kojeg sadržaja na portalu (članci, foto i video prilozi ili na KLUBu) i osvoji majicu. Kako? Evo detalja.

Foto: Depositphoto/sergeypykhonin
  • 1.201
  • 64
  • 0

Reci što misliš i bez stranačke stege, s ili bez blagog smješka, nama je svejedno ;)

Komentiraj sadržaje na Agroklubu, a mi ćemo potom odabrati one najbolje, po mišljenju naših urednika. Prihvati izazov, jer i ti možeš ponijeti titulu najkomentatora! ;)

Logiraj se i podijeli svoje misli s drugim poljoprivrednicima na KLUBu, člancima portala, foto ili video prilozima ... bilo gdje na AK, gdje postoji mogućnost komentiranja.

Slažeš se s navedenim ili pak ne ... napiši, argumentiraj, iskaži svoje stajalište! Imaš zanimljivo i/ili vrijedno vlastito iskustvo, savjet koji nekome može biti od pomoći? Napiši ga i klikni na gumb 'Komentiraj'.

Jer dijalog pomaže u boljem razumijevanju okoline, a internet brzoj razmjeni znanja i ideja. 

'Ko pita ne skita!

Kako sudjelovati?

Izbor traje tjedan dana od 09.10. do 16.10.2019..

Uvjet je da si u trenutku komentiranja prijavljen sa svojim Agroklub korisničkim računom koji je pri tome uredno ispunjen. Samo korisnici s popunjenim profilom mogu sudjelovati u izvlačenju. Zašto? Na adresu stanovanja šaljemo poklon (Nakon prijave u gornjem desnom kutu [Korisničko ime] > [Profil] > [Uredi]). 

Klikaj, lajkaj, komentiraj i čekaj izvlačenje koje će biti 17.10.2019. Rezultati će biti objavljeni na KLUBu.

Svi koji su ispunili uvjete igre i čije je komentare stručni žiri Agrokluba ocijenio pozitivnim, ulaze u bubanj za izvlačenje dobitnika. Uz malo sreće, baš ti možeš biti jedan od 10 dobitnika!

A poklon? On je najbolja, najzelenija, najnemogućazakupit Agroklub majica x10 :)

Dakle:

  • logiraj se i komentiraj na AK 
  • Osiguraj da tvoj AK profil sadrži puno ime i prezime te adresu stanovanja

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkanje, objavljivanje i praćenje objava na KLUBu sigurno neće odmoći ;)

Sretno svima!

PS. Inzistiramo da napisano bude u granicama pristojnosti. Sve komentare koji nisu u skladu s uvjetima korištenja Agrokluba brišemo, a njihove autore suspendiramo. Potičemo otvorenu komunikaciju i izmjenu ideja, a osuđujemo vrijeđanje i netoleranciju različitosti. Po bilo kojoj osnovi.


Tagovi

Pokloni Agroklub Majica Komentar


Autorica

Mirta Vekic

Više [+]

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Je, odužila se i ta prijestupna veljača, ali Ministarstvo pretjeruje :/